طرز تهیه سس تارتار بسیار ساده و آسان است. به همین خاطر می توان این نوع سس را با دو روش متفاوت در منزل تهیه کرد. این سس در قرن نوزدهم وارد کتاب آشپزی شد و در واقع از سس فرانسوی گرفته شده است. مواد لازم سس مایونز: سه چهارم پیمانه آبلیمو: یک چهارم پیمانه پیاز یا پیازچه: یک قاشق غذاخوری ترخون: نیم قاشق غذاخوری کیپر: نیم قاشق غذاخوری خیار شور: یک قاشق غذاخوری جعفری: ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم این نوع سس در واقع سس تارتار میگو است و برای سرو میگو سوخاری از آن استفاده می شود. ادویه و چاشنی های متنوع در این نوع سس اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین این سس را می توانید برای طعم متفاوت ناگت نیز استفاده کنید. طرز تهیه سس تارتار میگو برای شروع ابتدا باید سس مایونز فراهم کنید. می توانید سس مایونز را نیز به سبک خانگی آماده و تهیه بفرمایید. سس مایونز را در ظرفی ریخته و بر روی آن آبلیمو بریزید. خیار شور را نیز برداشته و خرد کنید. حالا به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از خیار شور برداشته و با سس و آبلیمو مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سس تارتار میگو، پیاز را برداشته و خرد کنید. آن گاه پیاز را نیز به سایر مواد اضافه کنید. کیپر، سبزیجات معطر مانند جعفری و ترخون را نیز خرد کرده و به باقی مواد اضافه کنید. تمام مواد را با هم مخلوط و در نهایت نیز در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید. حالا سس را در ظرف شیشه ای بریزید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که این نوع سس حداقل باید به مدت یک ساعت در یخچال باقی بماند تا طعم کلیه مواد سس با هم ادغام و ترکیب شود. هر چه زمان طولانی تری در یخچال باقی بماند بهتر است. این نوع سس برای غذاهای دریایی سوخاری شده توصیه می شود. مواد لازم خیار شور: یک چهارم پیمانه سس مایونز: سه چهارم پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم جعفری: یک قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری طریقه درست کردن سس تارتار ساده برای شروع تهیه سس تارتار ابتدا پیاز و جفری را خرد و به سس مایونز اضافه کنید. در صورت تمایل، یک حبه سیر رنده کنید و به سایر مواد اضافه کنید. در مرحله بعدی کمی آبلیمو به سایر مواد اضافه کنید. حالا مواد را با هم مخلوط کنید و مخلوط مواد را به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید. شما با سه چهارم سس مایونز یک پیمانه سس تارتار خواهید داشت. بهتر است این سس را هر بار به اندازه ی مصرف یک وعده تهیه کنید. چون این سس ماندگاری بالایی ندارد. در این مطلب دستور تهیه سس تارتار با دو روش عالی و متفاوت ارائه شد. شما می توانید نوع ساده آن را انتخاب و در منزل تهیه کنید. همچنین با کلیک بر روی لینک انواع سس ما را با سایر مطالب در مجله آرگا همراهی بفرمایید. The post دو روش عالی برای تهیه سس تارتار محبوب و پرطرفدار appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...