بیشتر مردم مواد غذایی مورد نیازشان را دریافت نمی کنند. شاید به این دلیل باشد که آنها نمی دانند دقیقا چه چیزی باید مصرف کنند. اگر بتوانید مواد غذایی مورد نیاز روزانه بدنتان را تامین کنید گام بزرگی برای سلامتی خود برداشته اید . به گزارش آلامتو به نقل از آی بانو؛ زمانی که هرم غذایی قدیمی با یک بشقاب غذایی چهار بخشی جایگزین شد، قرار بود که درک توصیه های غذایی آسانتر شود. اما مطالعات منتشر شده در USDA نشان می دهد که دوسال بعد از آن ، بیشتر مردم هنوز دستورالعمل های آنرا هضم نکرده بودند. اعمال تغییر به وقت زیادی نیاز ندارد اما ما می خواهیم روند آنرا تسریع کنیم. در ادامه می بینید که به چه گروه های غذایی نیاز دارید و هر وعده غذایی برابر چند فنجان و یا چند گرم می باشد. یعنی زمانی که مقدار غذا ممکن است دقیقا با یک گرم یا یک فنجان واقعی برابر نباشد، وقتی که به مصرف روزانه غذا اضافه گردد به اندازه یک گرم و یا یک فنجان حساب می شود. پروتئین مورد نیاز بدن در روز طبق آمار USDA مردم بطور میانگین ۳۰% بیشتر از مقدار تعیین شده غذا میخورند. زنان باید هر روز در حدود ۱۴۰ گرم گوشت بدون چربی ، ماهی یا پروتئین های گیاهی مصرف کنند. حالا می دانیم که شما باید حداکثر ۱۰۰ گرم گوشت قرمز در یک هفته بخورید ( ممکن است در آینده یاد بگیریم که چطور گوشت قرمز را کم دردسر تر تهیه کنیم اما فعلا پیشنهاد می کنیم که خودتان را کنترل کنید)- پس گوشت را فراموش نکنید. ۳۰ گرم پروتئین را چگونه محاسبه کنیم؟ ۱ فیله استیک کوچک = ۱۰۰ گرم ۱ همبرگر کوچک = ۸۵ گرم۱ نصفه سینه مرغ = 85 گرم۴ برش بوقلمون =۱۰۰ گرم۱ قوطی ماهی تن = ۱۰۰ گرم۱ استیک ماهی آزاد = ۸۵ گرم۱ قزل آلای کوچک = ۸۵ گرم۱ تخم مرغ= ۳۰ گرم¼ فنجان حبوبات پخته ، عدس و نخود= ۳۰ گرم۱ فنجان نخود, عدس یا سوپ لوبیا = ۶۰ گرم۱ برگر سویا یا لوبیا = ۶۰ گرم۲ قاشق غذاخوری هوموس= ۳۰ گرم۳ عدد کوکوی فلافل = ۸۵ گرم۱۲ عدد بادام= ۱۵ گرم۱ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی یا کره بادام = ۳۰ گرم در روز چقدر میوه ها بخوریم؟ طبق دستورالعمل های USDA زنان باید روزانه ۲ فنجان میوه مصرف کنند. ما نیز معتقدیم که ۴ فنجان در روز مقدار بهینه تری است. در سراسر کشور،۳۸% مردم حداقل ۲ فنجان میوه را مصرف می کنند. یک فنجان میوه را چگونه محاسبه کنیم؟ ۱ ظرف غذای سبک میوه ای=نصف فنجان۱ عدد موز بزرگ = ۱ فنجان۱ عدد سیب کوچک= ۱ فنجان۳۲ حبه انگور بی دانه = ۱ فنجان۱ عدد گریپ فروت متوسط= ۱ فنجان۱ عدد پرتقال بزرگ= ۱ فنجان۸ عدد توت فرنگی درشت= ۱ فنجان۱ مشت کشمش= نصف فنجان۱ عدد گلابی متوسط= ۱ فنجان میزان سبزیجات روزانه برای سلامتی طبق بررسی ها هر روز باید ۲٫۵ فنجان سبزی مصرف کرد: به نظر ما مصرف ۵ فنجان بهتر است. آیا فکر میکنید که حداقل ۲٫۵ فنجان سبزی مصرف می کنیم؟ نه اینطور نیست. بطور متوسط ۱٫۶ فنجان روزانه توسط هر فرد مصرف می شود. اگرچه در مقایسه با میوه ها آمار سبزیجات بهتر است اما هنوز هم جای کار دارد. یک فنجان سبزی را چگونه محاسبه کنیم؟ ۱ فنجان اسفناج، کلم پیچ پخته = ۱ فنجان۲ فنجان کاهو خام = ۱ فنجان ( هر فنجان سبزی خام برابر است با نصف فنجان سبزی پخته)۲ عدد هویج متوسط = ۱ فنجان۱ فنجان گل کلم بروکلی= ۱ فنجانیک عدد فلفل دلمه بزرگ= ۱ فنجانیک عدد گوجه فرنگی بزرگ = ۱ فنجان۱ عدد ذرت کوچک = نصف فنجان۱ عدد سیب زمینی پخته متوسط = ۱ فنجان۲ عدد ساقه کرفس بزرگ = ۱ فنجان۱ فنجان لوبیا سبز پخته شده = ۱ فنجان۱ عدد سیب زمینی شیرین پخته شده= ۱ فنجان مقدار غلات روزانه مورد نیاز بدن هیجان زده نشوید ، طبق آمارهای USDA در مصرف غلات زیاده روی نیز می کنیم، روزانه نزدیک به ۱۸۰ گرم از غلات کامل نیاز دارید. چگونه یک اونس ( ۳۰ گرم) غلات را برآورد کنیم؟ ۱ تکه نان = ۱ اونس۱ فنجان حبوبات= ۱ اونس۱ نان باگل = ۴ اونس۱ تکه نان متوسط ذرت = ۲ اونس۷ نان بیسکویت نمکدار= ۱ اونس۱ بسته بلغور جو دوسر فوری= ۱ اونس۱ عدد مافین= ۳ اونس۳ عدد پنکیک = ۳ اونس۱ بسته ذرت بو داده = ۴ اونس۱ فنجان برنج پخته شده= ۲ اونس۱ فنجان پاستا= ۲ اونس۱ نان ترتیلای بزرگ= ۴ اونس لبنیات مورد نیاز بدن با ۳ فنجان در روز لبنیاتی که سفارش شده موافقیم. فواید لبنیات در سالهای اخیر زیر سوال رفته و بسیاری از مردم بدلیل مشکلات گوارشی مصرف آنرا ترک می کنند. اگر عادت به خوردن لبنیات دارید ، نوع کم چرب آن توصیه می شود . سعی کنید لبنیات بدون چربی و بدون قند باشد و به آن کمی شیر سویا ، بادام و گردو اضافه کنید. یک فنجان لبنیات را چگونه محاسبه کنیم؟ ۱ فنجان شیر سویا غنی شده از کلسیم = 1 فنجان۲ عدد ماست کوچک = ۱ فنجان۱ فنجان شیر = ۱ فنجان۲ تکه پنیر چدار، موتزارلا ، سوییسی یا پارمزان = ۱ فنجان¹⁄³ فنجان پنیر بدون چربی خرد شده = ۱ فنجان۱ فنجان ماست یخ زده بدون چربی و بدون قند = ۱ فنجان
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...