عید نوروز داره میاد و بازار شیرینی های عید حسابی داغه اگه دوست دارین شیرینی های عیدتون رو خودتون درست کنین و از طرفی به شیرینی هایی علاقه دارین که احتیاجی به فر نداشته باشه، شیرینی امروز خیلی گزینه مناسبیه چون هم به فر احتیاجی نداره و هم خوشمزه و خوش قیافه است. پس ادامه مطلب رو بخونین تا با طرز تهیه اش آشنا بشین.

توپک های شکلاتی و پسته ای

توپک های شکلاتی و پسته ای

مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

  • ۱۵۰ گرم شکلات سفید
  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۷۰ گرم بیسکوییت ساده
  • ۲ قاشق سوپخوری خلال پسته
  • ۱۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
  • پودر پسته برای تزیین
مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

مراحل تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب میکینم. به این صورت که داخل یک عدد قابلمه کمی آب ریخته و بعد کاسه حاوی شکلات رو داخل آب میذاریم تا شکلات با حرارت آب شل بشه و به صورت مایع در بیاد.

آب کردن شکلات

آب کردن شکلات

بعد خامه رو یک قاشق یک قاشق به شکلات آب شده اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم. در صورتی که خامه رو یک دفعه اضافه کنیم شکلات به خاطر سرمای خامه دوباره خودشو میبنده و مخلوطمون دون دون میشه.

اضافه کردن مرحله ای خامه

اضافه کردن مرحله ای خامه

حالا بیسکوییت ها رو داخل غذا ساز ریخته یا اینکه داخل کیسه نایلونی میریزیم و با گوشتکوب میکوبیمشون تا کاملا پودر و آسیاب بشن. بهتره از بیسکوییت های ساده و بدون اسانس استفاده کنیم تا وقتی توپک های پسته ای رو میل میکنیم طعم پسته کاملا محسوس باشه.

خورد کردن بیسکوییت

خورد کردن بیسکوییت

بیسکوییت های خورد شده رو به مخلوط خامه و شکلات سفید اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

اضافه کردن بیسکوییت

اضافه کردن بیسکوییت

در نهایت خلال پسته رو به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست داشته باشیم.

اضافه کردن خلال پسته

اضافه کردن خلال پسته

حالا مخلوط نهایی آماده اس کافیه به اندازه یک گردو ازش برداشته و با کمک دستمون گردش کنیم و بعد توپک هارو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشون رو بگیرن و سفت بشن.

گرد کردن توپک ها

گرد کردن توپک ها

شکلات تلخ یا شیری رو به روش بن ماری آب کرده و توپک هارو به کمک یک چنگال به شکلات آغشته کرده و یه مدت خیلی کوتاه روی چنگال نگهشون میداریم تا شکلات های اضافیشون بچکه.

آغشته کردن به شکلات

آغشته کردن به شکلات

حالا توپک های شکلاتی رو دونه دونه روی کاغذ روغنی میذاریم و بلافاصله با پودر پسته تزیین میکنیم چون در صورتی که فوری تزیینشون نکنیم از اونجایی که توپک ها داخل یخچال بودن و سرد هستن، شکلات روشون فوری سفت میشه و دیگه پودر پسته بهشون نمیچسبه.

پاشیدن پودر پسته

پاشیدن پودر پسته

بعد از سفت شدن شکلات های رویه، توپک های خوشگل و خوشمزه ما حاضرن و میتونیم داخل یخچال نهایتا به مدت ۱ هفته ازشون نگهداری کرده و وقتی مهمونای عزیزمون اومدن سروشون میکنیم

نوش جون

توپک های شکلاتی و پسته ای

توپک های شکلاتی و پسته ای

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *