در طرز تهیه شیرینی شکر پاره نیز برای طعم مطلوب مانند شیرینی پاپیونی از شربت بار استفاده می شود. این شیرینی، یک مدل شیرینی ترکیه ای است که دستور تهیه آسانی دارد.

همانطور که در تهیه شیرینی رولت و شیرینی ناپلئونی کرم برای طعم بهتر به کار می رود، در این شیرینی به جای کرم از شهد استفاده می شود.

مواد لازم

  • کره آب شده: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • مغز گردو یا فندق: نصف پیمانه
  • آرد: شش پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • وانیل شکری: نصف قاشق پیمانه
  • بکینگ پودر: حدود ۴ گرم

مواد لازم برای شربت بار(شهد)

  • آب: ۲ پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی شکر پاره

برای شروع طرز تهیه شیرینی شکره پاره، کره را به روش بن ماری ذوب کنید. آن گاه کره ذوب شده را با شکر مخلوط کنید.

میکس شکر و کرهحالا ظرف دیگری بردارید. ۶ پیمانه آرد را در این ظرف ۳ بار الک کنید.

الک کردن آرد

بکینگ پودر و وانیل را به آرد اضافه کنید. آرد را با بکینگ پودر و وانیل به هم بزنید. توجه داشته باشید که بکینگ پودر و وانیل در این مرحله باید به خوبی با آرد مخلوط شده باشند.

حالا مخلوطی از آرد الک شده را به کره و شکر اضافه کنید. سعی کنید این اضافه کردن در ۳ مرحله انجام شود.

اضافه کردن آرد بعد از هربار ریختن آرد، مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی شکر پاره, باید خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید. در ادامه از خمیر، تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست خود ورز دهید. سعی کنید این تکه خمیر را به شکل گرد در آورید. آن گاه این خمیرهای شکل یافته را در سینی که از قبل چرب کرده اید، قرار دهید و روی هر شیرینی مغز گردو یا فندق بگذارید.

گذاشتن مغز گردو یا فندق روی شیرینی شکر پاره

این سینی را در داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.

قرار دادن شیرینی شکر پاره در فر

برای تهیه شربت بار نیز باید در یک ظرفی شبیه به قابلمه یا شیر جوش، شکر و آب را بجوشانید. سه دقیقه بعد از اینکه محلول شکر و آب به جوش آمد، آب لیمو و وانیل شکری را به آن اضافه کرده و حالا آن را از روی حرارت بردارید. می توانید این محلول آماده شده را بر روی شکر پاره های سرد شده بریزید. بعد از اینکه شربت به داخل شکر پاره نفوذ کرد، می توانید آن را نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی شکر پاره

نکته مهم در مورد استفاده از شهد این است که بهتر است شهد داغ را بر روی شیرینی سرد و شهد سرد را بر روی شیرینی داغ امتحان کنید. چون بهتر جذب می شود.

امیدواریم بتوانید دستور پخت شیرینی شکر پاره را در محیط منزل امتحان کنید و این شیرینی خوشمزه را در کنار خانواده میل بفرمایید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک انواع شیرینی از سایر مطالب مرتبط در مجله اینترنتی آرگا دیدن فرمایید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *