بیشتر کدبانوها از پخت آبکش برای برنج استفاده می کنند که بهتر است برنج را به صورت کته بپزید زیرا در هنگام آبکش کردن برنج همه مواد مغذی آن از بین می رود. طرز تهیه کته برنج بسیار راحت و آسان است و شما می توانید بعد از پخت کته آن را با انواع خورشت های ایرانی و غذا های گوشتی میل کنید. برنج از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین خانواده های ایرانی است که اگر به صورت کته پخته شود می تواند از مقوی ترین غذا ها به شمار رود. برنج را می توانید به صورت ساده و یا به صورت مخلوطی از مواد مانند استانبولی و دمپختک و … تهیه کنید. مواد لازم آب : ۴ پیمانه برنج : ۳ پیمانه نمک : ۱ قاشق سوپ خوری کره و یا روغن : ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه کته با روشی آسان برای طرز تهیه کته ابتدا ۳ لیوان برنج را در درون قابلمه ای مناسبی بریزید و سپس برنج را سه بار بشویید. نمک و ۴ لیوان آب به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید تا برنج در درون قابلمه خیس بخورد. بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت زیاد قرار دهید و بعد از اینکه آب برنج کته به دمای جوش رسید حرارت شعله گاز را کم کنید. در مرحله پایانی دستور پخت کته روغن و یا کره را به کته اضافه کنید و بعد از خشک شدن آب کته درب قابلمه را با کمک دمکنی بپوشانید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا کته به خوبی پخته شود. نکات طلایی برای پخت بهتر برنج کته ۱٫می توانید به همراه روغن مقداری زعفران دم کرده نیز برای خوش طعم شدن کته به آن اضافه کنید. ۲٫ در طرز تهیه برنج کته اگر کته به خوبی پخته نشده باشد می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و دوباره دمکنی را بر روی قابلمه قرار دهید. ۳٫ اگر عجله دارید می توانید برنج را به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و سپس آن را بپزید. ۴٫ میزان آب کته باید به اندازه ای باشد که یک بند انگشت بالای سطح برنج قرار بگیرد. ۵٫اگر می خواهید کته طعم دودی داشته باشید می توانید برنج خشک را با در مقداری روغن تفت دهید و سپس با روشی که ذکر شد کته را بپزید. بعد از پخت کته می توانید برای تزیین آن از روش های تزیین برنج استفاده کنید و سپس کته را برای سرو بر روی میز و یا سفره قرار دهید, امیدواریم از طرز تهیه کته در منزل نهایت لذت را ببرید, می توانید برای مشاهده پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...