طرز تهیه راویولی در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. راویولی یک نوع پاستای خوشمزه است که به روش خاصی طبخ می شود. راویولی ایتالیایی شبیه به پاستای ایتالیایی است اما در شیوه برش و شکل پخت با هم متفاوت هستند. مواد لازم خمیر راویولی سفیده تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ: ۳ عدد شیر: یک چهارم پیمانه نمک: نصف قاشق چای خوری روغن مایع: یک چهارم پیمانه آرد الک شده: ۲ پیمانه طرز تهیه خمیر راویولی برای تهیه راویولی ابتدا باید خمیر آماده کنید. زرده ها و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط و هم بزنید. در ادامه شیر، نمک و روغن مایع را نیز به مواد اضافه و دوباره هم زدن را شروع کنید. سپس باید آرد را کم کم به سایر مواد اضافه و هم بزنید. توجه کنید که آرد اضافه شده باید چندین بار الک شده باشد. ریختن آرد را تا جایی که مواد به دست نچسبد، ادامه دهید. حالا خمیر را به مدت ۳ ساعت استراحت دهید تا آماده استفاده شود. مواد لازم برای محتویات داخلی راویولی پیاز رنده شده: یک عدد جعفری خرد شده: نصف پیمانه شیر: یک چهارم پیمانه پودر نان: نصف پیمانه رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری سس سفید: ۲ پیمانه پنیر گودا رنده شده: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه راویولی ایتالیایی خوشمزه دستور پخت راویولی نیز در واقع یک نوع پاستا با گوشت چرخ کرده می باشد. ابتدا ظرف مناسبی انتخاب و سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن بریزید. آن گاه جعفری را نیز به مواد داخل تابه اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. شیر را به پودر نان اضافه تا به شکل خمیر در آید. آن گاه خمیر تشکیل شده را برداشته و به مواد داخل تابه اضافه کنید. همه مواد داخل تابه را خوب ورز دهید. رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را در تابه ای جداگانه با روغن سرخ و دو پیمانه آب به آن اضافه کنید. در ادامه طرز تهیه راویولی, از مواد شکل گرفته به اندازه گردو برداشته و در روغن قرار دهید تا سرخ شود. آن گاه کوفته ها را در محلول رب و فلفل قرار دهید. روی حرارت ملایم بگذارید تا سس تبخیر شود و کوفته ها نیز بپزند. کوفته ها را آبکش تا سس اضافی آن ها حذف گردد. در مرحله بعدی، خمیر راویولی بر روی سطح صاف پهن کرده و روی آن را با زرده تخم مرغ آغشته کنید. کوفته ها را داخل آن قرار دهید. سپس خمیر دیگری بر روی آن بگذارید و به شکل مربع های کوچک برش دهید. در ظرفی دیگر چهار پیمانه آب، یک چهارم پیمانه روغن و نمک را روی حرارت بگذارید. راویولی ها را درون آن انداخته تا به جوش آید. سپس آن ها را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن، راویولی ها را در ظرف نشکنی چیده و روی آن سس سفید و پنیر گودا بریزید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن و راویولی ها را در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب و خوراک شما نیز طلایی گردد. شما عزیزان می توانید در کنار این غذای خوشمزه از سالاد پاستا نیز استفاده کنید. در این مطلب با طرز تهیه راویولی ایتالیایی آشنا شدید. امیدواریم بتوانید این خوراک خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان بفرمایید. The post آموزش تهیه راویولی، تجربه لذت بخش پخت غذای ایتالیایی در آشپزخانه ایرانی appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...