طرز تهیه راویولی در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. راویولی یک نوع پاستای خوشمزه است که به روش خاصی طبخ می شود.
راویولی ایتالیایی شبیه به پاستای ایتالیایی است اما در شیوه برش و شکل پخت با هم متفاوت هستند.
مواد لازم خمیر راویولی
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- زرده تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: یک چهارم پیمانه
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- روغن مایع: یک چهارم پیمانه
- آرد الک شده: ۲ پیمانه
طرز تهیه خمیر راویولی
برای تهیه راویولی ابتدا باید خمیر آماده کنید. زرده ها و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط و هم بزنید. در ادامه شیر، نمک و روغن مایع را نیز به مواد اضافه و دوباره هم زدن را شروع کنید.
مواد لازم برای محتویات داخلی راویولی
- پیاز رنده شده: یک عدد
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- پودر نان: نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری
- سس سفید: ۲ پیمانه
- پنیر گودا رنده شده: ۲۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه راویولی ایتالیایی خوشمزه
دستور پخت راویولی نیز در واقع یک نوع پاستا با گوشت چرخ کرده می باشد. ابتدا ظرف مناسبی انتخاب و سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن بریزید.
در ظرفی دیگر چهار پیمانه آب، یک چهارم پیمانه روغن و نمک را روی حرارت بگذارید. راویولی ها را درون آن انداخته تا به جوش آید.
سپس آن ها را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن، راویولی ها را در ظرف نشکنی چیده و روی آن سس سفید و پنیر گودا بریزید.
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن و راویولی ها را در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب و خوراک شما نیز طلایی گردد. شما عزیزان می توانید در کنار این غذای خوشمزه از سالاد پاستا نیز استفاده کنید.
در این مطلب با طرز تهیه راویولی ایتالیایی آشنا شدید. امیدواریم بتوانید این خوراک خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان بفرمایید.
The post آموزش تهیه راویولی، تجربه لذت بخش پخت غذای ایتالیایی در آشپزخانه ایرانی appeared first on آرگا.