انواع کیک ها و شیرینی ها با طعم های مختلف و تنوع زیادی موجود است که اکثر خانم های کدبانو تمایل دارند که شیرینی و کیک را در منزل تهیه کنند. در طرز تهیه کیک زنجبیلی بدلیل استفاده از زنجبیل و دارچین این کیک دارای عطر و طعم خاصی می باشد و مناسب برای استفاده در فصل پاییز و زمستان می باشد.

کیک های متفاوت زیادی با ادویه های مختلف تهیه می شوند از جمله محبوب ترین آن ها کیک دارچینی و کیک زنجبیلی است. در تهیه کیک با زنجبیل از مواد ساده ای نظیر تخم مرغ، شکر، روغن، بیکینگ پودر، زنجبیل، شیره انگور و دارچین استفاده می شود. روش پخت کیک زنجبیلی در منزل بسیار ساده و آسان است.

مواد لازم

  • آرد سفید:۱٫۵ لیوان
  • شکر قهوه ای :۱/۴لیوان
  • پودر دارچین:یک قاشق چایخوری
  • شیره انگور یا عسل :۱/۲ لیوان
  • زنجبیل:یک قاشق چایخوری
  • آب : ۱/۲ لیوان
  • پیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
  • کره یا روغن جامد:۱/۲ لیوان

طرز تهیه کیک زنجبیلی

طرز تهیه کیک زنجبیلی با طعم و عطر خاص

ابتدا برای تهیه کیک زنجبیلی فر را روشن کنید وبا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.

سپس تمام مواد خشک ( آرد، دارچین، پیکینگ پودر، زنجبیل) را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا رطوبت آرد از بین برود.

طرز تهیه کیک زنجبیلی

دستور پخت کیک زنجبیلی با عسل

 

در این مرحله از طرز تهیه کیک زنجبیلی کره یا روغن جامد را با همزن به مدت ۴۰ ثانیه هم بزنید بعد شکر را اضافه کنید و خوب هم زده شود .تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید وبا دور متوسط همزن به هم زنید. سپس شیره انگور یا عسل را اضافه کرده وبا دور تند همزن به مدت ۶۰ ثانیه هم زده شود.

روش تهیه کیک زنجبیلی باشیره انگور

در این مرحله مواد خشک را به همراه آب در سه مرحله به مایه اضافه کنید.

طرز تهیه کیک زنجبیلی

 

در مرحله آخر دستور پخت کیک زنجبیلی قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید سپس مایه کیک را درون قالب فر بریزید و قالب فر رابه مدت ۴۵ دقیقه درفر قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.بعد از پخت کامل کیک اجازه دهید کمی خنک شود بعد از قالب بیرون آورده،با استفاده از ایده های تزیین کیک در منزل تزیینات دلخواه را بر روی کیک انجام دهید.

 دستورتهیه کیک زنجبیلی در منزل

نکات طلایی برای پخت بهتر کیک زنجبیلی

  1. می توانید بجای استفاده از شیره انگور از ملاس چغندر یا شیره خرما استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل از شکر سفید بجای شکر قهوه ای هم می توان استفاده کرد.
  3. این مقدار مواد اولیه برای پنج نفر در نظر گرفته شده است و مدت زمان پخت و تهیه این کیک ۸۰ دقیقه می باشد.

امیدواریم از تهیه کیک زنجبیلی خوش طعم در منزل نهایت لذت رادر کنار خانواده ببرید. این کیک می تواند یک میان وعده سالم و متفاوت برای شما باشد.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *