کمپوت به دلیل ماندگاری بالاتر بسیار مورد توجه و استقبال قرار می گیرد. اغلب دو روش برای تهیه کمپوت مورد استفاده می باشد. که یکی از آن ها سبب ماندگاری بیشتر کمپوت می باشد. در این مطلب به طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا می پردازیم. با ژل آلوئه ورا همچنین می توان نوشیدنی و شربت آلوئه ورا نیز تهیه نمود. کمپوت ها را معمولا به دو روش رایج می توان به راحتی تهیه نمود. یکی از این روش ها اینست که تکه های میوه را در محلول آب جوشیده و شکر، می جوشانند ( مدت زمان جوش به نوع میوه بستگی دارد) و سپس درون ظرف های شیشه ای درب دار قرار می دهند. در روش دیگر که ماندگاری کمپوت بالاتر می باشد، ابتدا تکه های میوه را درون ظرف شیشه ای به صورت فشرده قرار می دهند و سپس محلول آب جوشیده و شکر را روی آن می ریزند و سپس درب آن را می گیرند و در قابلمه ای که سطح آب آن به درب شیشه نرسیده است. قرار می دهند و وقتی آب درون قابلمه جوشید، زمان می گیرند و پس از مدت زمان معینی شیشه را از درون آب جوشیده خارج می کنند، درب آن ها را مجددا محکم کرده، می گذارند تا سرد شود و سپس در محل مناسبی چون کمد، کابینت و یا یخچال قرار می دهند. مواد لازم: برگ آلوئه ورا: به میزان مورد نظر شکر: هم وزن ژل خارج شده از برگ آلوئه ورا طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا: در هنگام درست کردن کمپوت آلوئه ورا، اولین چیزی که باید دقت نمود، خارج کردن ژل شفاف آلوئه ورا از برگ های آن می باشد. برای این کار ابتدا پوست سبز آن را جدا نموده و سپس لایه زرد رنگ روی ژل را نیز با دقت جدا نمایید و سپس با آب سرد خوب بشویید. جدا نمودن ژل آلوئه ورا ( می توانید با محلولی از یک قاشق غذاخوری سرکه سفید و یک فنجان آب، لایه زرد رنگ روی آن را از بین ببرید). در مرحله بعدی طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا, آب را در قابلمه ای بگذارید تا بجوشد (مقدار آب زیاد نباشد) و سپس شکر را اضافه نمایید و بگذارید تا کمی مانده که کاملا حل شود، تکه های ژل آلوئه ورا را درون آن بریزید. و به مدت پانزده دقیقه بگذارید تا آب همراه با ژل آلوئه ورا بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن در شیشه های درب دار قرار دهید. و در یخچال نگهداری نمایید. در این کمپوت برای طعم دار شدن آن می توانید از دو یا سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش نیز استفاده نمایید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع کمپوت کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...