حتماً موقع خوردن بعضی کیک ها و یا شیرینی ها که با یک سس براق و رنگی و شیرین تزئین و سرو شده اند رو به رو شدین و نظر شما رو به خودش جلب کرده. اگر از دوستان علاقه مند به کیک و شیرینی باشین که قطعاً نام این سس یا ژله معروف رو شنیدین و اگر به تازگی به این رشته علاقه پیدا کردین بهتر معرفی کنم نام این سس یا ژله براق “بریلو” هست. ژله یا سس بریلو با رسپی و مواد اولیه های متفاوتی درست میشه. من امروز یک دستور راحت که میشه به سرعت اون رو در منزل تهیه کرد معرفی خواهم کرد. ژله بریلو مواد لازم برای تهیه ژله بریلو آب ۱/۴ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه اسانس رنگ دلخواه مراحل تهیه سس بریلو همونطور که در مواد اولیه مشاهده کردین، ماده ای که به این سس غلظت میده و اون رو از حالت روان در میاره، نشاسته ذرت هست. قبلا هم توضیح داده بودم که نشاسته ذرت با پودر ذرت متفاوت هست و برای تهیه اون، به فروشگاه لوارم فنادی مراجعه بفرمائین. دو قاشق نشاسته ذرتی رو که داریم رو روی دو سه قاشق از آب می پاشیم و یکی دو دقیقه صبر می کنیم، سپس آب و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط می کنیم تا نشاسته داخل آب حل بشه. پاشیدن نشاسته ذرت روی آب سپس شکر رو با مابقی آب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم و صبر می کنیم تا دونه های شکر داخل آب کاملاً حل بشن. اضافه کردن شکر به مابقی آب حالا ۱/۴ پیمانه آب لیمویی رو که داریم اضافه می کنیم. تمام نکته این سس در وجود همین آبلیمو هست که باید به صورت تازه مصرف بشه. یعنی به هیچ وجه از آبلیمو های بازرای یا آبلیمویی که قبلاً تهیه کردین استفاده نکنین. آبلیمو رو اضافه می کنیم و مرتیب مواد رو هم میزنیم. اضافه کردن آبلیمو تازه به محلول آب و شکر بعد از اینکه آبلیمو رو اضافه کردیم و مخلوط جوش اومد، نشاسته ذرت رو اضافه می کنیم و همونطور به همزدن ادامه میدیم تا سس کم کم قوام بگیره و غلیظ و شفاف بشه. اضافه کردن نشاسته ذرت حل شده به محلول شکر و آبلیمو خیلی سریع ژله ما آماده میشه. اصلاً از کنار گاز کنار نمیریم و مرتب مخلوط رو به هم میزنیم تا به غلظت مناسب دست پیدا کنیم. برای استفاده در شیرنی ها، دسر ها یا کیک ها ما به غلظت های متفاوتی نیاز خواهیم داشت. هرچه میزان حرارت دیدن سس بیشتر باشه غلیظ تر میشه. پس شما با توجه به نیازی که دارین غلظت اون رو تعیین کنین. به غلظت رسیدن سس بریلو بعد از اینکه به غلظت مورد نظر دست پیدا کردیم حرارت رو خاموش می کنیم. سپس اسانس مورد علاقمون رو اضافه می کنیم و با سس آماده شده مخلوط می کنیم. اضافه کردن اسانس دلخواه برای اضافه کردن رنگ هم به میزانی که نیاز داریم از ژله (سس) برمی داریم و بعد از خنک شدن با خلال دنون ذره ذره رنگ رو اضافه می کنیم و بعد از اینکه به رنگ مدنظرمون رسیدیم استفاده می کنیم. ژله (سس) بریلو منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...