پیراشکی از انواع غذاهایی است که با خمیر پیراشکی و مواد میانی دلخواه تهیه می شود؛ پیراشکی گوشت و قارچ از پرطرفداترین انواع پیراشکی ها است که می توانید در طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید همچنین می توانید خمیر این نوع پیراشکی را در منزل خودتان تهیه کنید و برای پیچیدن پیراشکی از انواع روش های دلخواه خود استفاده کنید.

پیراشکی مرغ و پیراشکی گوشت و قارچ و پیراشکی سوسیس از انواع پیراشکی های لذیذ و محبوب هستند و بهتر است برای تنوع بیشتر در مواد میانی؛ پیراشکی ها با مواد مختلف را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

دستور تهیه پیراشکی در منزل

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

  • آرد : به مقدار لازم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • ماست : ۱/۲ لیوان
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • شیر : ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ : ۱ عدد

مواد میانی پیراشکی

  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم
  • سیر : دو حبه
  • فلفل دلمه ای متوسط : ۱ عدد
  • قارچ : ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : به میزان لازم
  • کنجد : به میزان لازم
  • سیاه دانه : به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ برای روی پیراشکی ها : ۱ عدد

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ در منزل

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود سپس فلفل دلمه ای و سیر و پیاز را به صورت ریز خرد کنید و این مواد را درون تابه ای مناسب با مقداری روغن زیتون تفت دهید و زردچوبه و گوشت چرخکرده را به مخلوط پیاز سرخ شده اضافه کنید و بعد از سرخ شدن گوشت؛ قارچ خرد شده و سس گوجه فرنگی را به مایع گوشتی پیراشکی اضافه کنید و مایع گوشتی را تا زمانی که آب قارچ کشیده شود تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ کره را ذوب کنید سپس نمک و شیر و ماست و کره ذوب شده را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و تخم مرع را به مخلوط این مواد بیفزایید و مخلوط مواد را هم بزنید تا مایه خمیر یکدست شود سپس آرد را به اندازه ای به مخلوط مواد خمیر بیفزایید تا خمیر نرمی بدست آید و به دست نچسبد سپس خمیر پیراشکی را به شکل دایره ای پهن کنید و آن را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید به صورتی که شش مثلث ایجاد شود.

برش زدن خمیر پیراشکی

یک قاشق غذاخوری از مواد میانی را در قسمت پایین مثلث قرار دهید و خمیر پیراشکی را به دور خودش بپیچید تا زمانیکه به نوک تیز خمیر برسید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ خوشمزه و لذیذ

دوباره از یک طرف دیگر لوله بدست آمده را به دور خودش بپیچید.

دستور تهیه پیراشکی گوشت و قارچ

خمیر پیراشکی پیچیده شده را درون قالب فر قرار دهید و روی خمیر های پیراشکی زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سیاه دانه را روی خمیر پیراشکی بریزید.

روش پخت پیراشکی قارچ و گوشت

قالب فر را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پیراشکی ها به خوبی پخته شوند. در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ پیراشکی های آماده شده را درون ظرفی مناسب بچینید و با کمک روش های تزیین پیراشکی آن ها را به زیبایی تزیین کنید.

تزیین پیراشکی

در این مطلب با دستور پخت پیراشکی گوشت و قارچ در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع پیراشکی نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع پیراشکی کلیک کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *