در طرز تهیه پیتزا فیلادلفیا به کمی دقت و مهارت نیازمند هستید. این پیتزای خوشمزه از جمله فست فودهای لذیذ و باب میل کودکان و جوانان می باشد. در آموزش های گذشته طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه بدون استفاده از فر و روش تهیه کیک پیتزا را آموزش دادیم. پیتزا فیلادلفیا نیز از جمله فست فودهای خوشمزه و مناسب با سلیقه ایرانی ها محسوب می شود. مواد لازم: گوشت رست بیف : ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا : ۱۸۰ گرم پنیر پیتزا : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۳۰ گرم سس مخصوص : ۳۰ گرم گوجه فرنگی : ۱ عدد آویشن : به میزان لازم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم قارچ ریز شده : ۵۰ گرم پیاز : ۱ عدد بزرگ طرز تهیه پیتزا فیلادلفیا در دستور پخت پیتزا فیلادلفیا ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم داخل تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز ها را سرخ می کنیم. سپس برای تهیه گوشت رست بیف : گوشت گوساله را با مقداری ادویه فلفل سبز و پیاز به خوبی می پزیم بعد آن را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم . پیاز سرخ شده را با گوشت چرخ کرده و قارچ خرد شده تفت داده و مقداری نمک، فلفل و کمی آویشن اضافه می کنیم مواد را خوب هم می زنیم. فلفل دلمه ای را با پیاز و روغن زیتون تفت می دهیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم . قالبی را که از قبل آماده و چرب کرده ایم برگه روغنی روی آن قرار می دهیم. خمیر پیتزا را به خوبی با وردنه ورز داده و به شکل دایره یا مربعی شکل در می آوریم. سس و پنیر پیتزا را بر روی خمیر می ریزیم سپس گوشت چرخ کرده را روی خمیر ریخته و بقیه مواد که آماده کرده ایم را به ترتیب روی خمیر اضافه می کنیم. می توانیم گوجه ها را داخل مواد بریزیم یا روی آن به صورت چند برش قرار دهیم . گوجه های برش زده را در روی آن می چینیم در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا فیلادلفیا, پنیر پیتزا را روی آن پخش می کنیم . فر را روشن کرده در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم پیتزا فیلا دلفیا را در طبقه میانی فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار داده تا پخته شود . در این آموزش، شما را با طریقه پخت پیتزا فیلا دلفیا خوشمزه و عالی آشنا کردیم امیدواریم از این دستور نهایت استفاده را برده باشید و آن را تهیه و سرو کنید . منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...