ممکنه به این فکر کنیم که وقتی رژیم هستیم تنوع غذایی برامون کم میشه و همیشه مجبوریم غذاهای یکنواخت و کسل کننده ای بخوریم، اما اصلا اینطور نیست و فقط کافیه کمی خلاق باشیم و ریسک پذیر تا غذاهای سالم، جدید و کم کالری رو امتحان کنیم. در این مطلب طرز تهیه پاستایی رو براتون گذاشتم که رشته های پاستاش از کدو درست شده … خودتون این مطلب رو بخونین تا ببینین رشته پاستای کدویی چطور درست میشه. پاستا کدو رژیمی مواد لازم برای تهیه پاستا کدو رژیمی ۳ عدد کدوی بزرگ ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ قاشق رب گوجه فرنگی ۲ قاشق پیاز داغ (۱ عدد پیاز با یک قاشق روغن) یک مشت گشنیز نمک، زرچوبه و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه پاستا کدو رژیمی مراحل تهیه پاستا کدو رژیمی ابتدا ۱ عدد پیاز رو با یک قاشق روغن سرخ کرده و بهش رب، نمک، فلفل و زرچوبه اضافه میکنیم و تفتشون میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. تفت دادن پیاز و رب وقتی رب کاملا سرخ شد گوشت چرخ کرده رو هم داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم تا گوشت هم سرخ بشه و بپزه. سرخ شدن گوشت حالا به مخلوطمون نصف لیوان آب اضافه کرده و تفت میدیم تا سسمون قوام بیاد و گوشت هم کاملا بپزه. اضافه کردن آب درنهایت به سسمون گشنیز خورد شده اضافه میکنیم و تفتش میدیم تا آب سس کاملا کشیده بشه. اضافه کردن گشنیز حالا باید کدوهایی که پوستشون رو کندیم به وسیله دستگاهی که در شکل زیر مشاهد میکنین رشته رشته کنیم. این دستگاه در واقع همون دستگاه پوست کنه که تیغه های عمودی اضافی برای رشته رشته کردن هم داره. دستگاه رشته کن رشته رشته کردن کدو بعد از اینکه کدو ها رشته رشته شدن، داخل ماهیتابه میریزیمشون و فقط در حدی که گرم بشن بهشون حرارت میدیم. در صورتی که بیش از حد بهشون حرارت بدیم آب میندازن و میپزن و له میشن. گرم کردن کدو حالا رشته های پاستامون هم آماده اس و میتونیم پاستارو به صورت جداگانه و یا مخلوط با سس سرو کنیم … نوش جان کالری موجود در پاستا کدو رژیمی ۳ عدد کدو بزرگ تقریبا ۵۰۰ گرم ۱۵۰ کالری ۱۰۰ گرم گوشت ۲۰۰ کالری ۱ عدد پیاز ۲۰ کالری ۲ قاشق رب ۵۰ کالری ۱ قاشق روغن مایع ۱۲۰ کالری یک مشت گشنیز ۱۰ کالری کل کالری موجود در پاستا کدو برابره با ۵۵۰ کالری و این مقدار پاستا تقریبا برای ۲ نفر کافیه. پاستا کدو رژیمی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...