نودل یکی از انواع غذا های اصلی است که در فرم های مختلفی نظیر موجی و رشته ای و صدفی و لوله ای موجود است و در بین همه رده های سنی طرفداران خاص خودش را دارد در ادامه این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه نودل با بهترین روش آشنا سازیم.

نودل و اسپاگتی و ماکارونی غذا های خوشمزه ای هستند که شما می توانید آن ها را به عنوان غذای اصلی خود در وعده نهار و شام تهیه کنید. در این بخش از آشپزی مجله آرگا دستور پخت نودل را به صورت مرحله به مرحله با قارچ و گوشت به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه نودل با بهترین روش

مواد لازم

گوشت : ۱۰۰ گرم
نودل : ۲۰۰ گرم
اسفناج : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
هویج : نصف ۱ عدد
پیاز کوچک : ۱ عدد
سیر : ۱ حبه
کنجد بو داده : ۱ قاشق چای خوری
روغن کنجد : به میزان لازم
فلفل سبز : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
شکر : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه نودل

نودل با قارچ و گوشت

ابتدا در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید نودل ها را در درون آن بریزید بعد از این که نودل ها مقداری نرم شدند آن ها را آبکش کنید.

ریختن نودل در درون آب جوش آبکش کردن نودل

در مرحله بعدی طرز تهیه نودل گوشت ها را به صورت نازک برش بزنید و سپس برش های گوشت را با سیر و شکر و روغن کنجد و فلفل و نمک مخلوط کنید. قارچ ها را نیز برش دهید و آن ها را با ۱/۳ قاشق چای خوری شکر در درون ظرفی مناسب مخلوط کنید. سپس اسفناج ها را در درون آب جوش بریزید و شعله گاز را خاموش کنید و آب اسفناج ها را به خوبی بگیرید و آن ها را با با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک به خوبی مخلوط کنید و پیاز و فلفل سبز و هویج را برش های ۵ سانتی بزنید. در مرحله آخر روش پخت نودل در درون تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و سپس به ترتیب پیاز و هویج و فلفل سبز را در درون تابه تفت دهید و قارچ و گوشت را نیز در درون تابه سرخ کنید و در اواخر سرخ کردن مواد اسفناج ها را به مواد اضافه کنید و نودل های پخته شده را در درون کاسه بزرگی بریزید و آن ها را با همه مواد به خوبی مخلوط کنید.

دستور پخت نودل

نکاتی برای پخت بهتر نودل

می توانید نودل را با توجه به دستور پختی که در پشت پاکت آن نوشته شده است آماده کنید.
برای خوش طعم کردن نودل می توانید به آن مقداری سس سویا اضافه کنید.
اگر می خواهید برای تهیه نودل از ادویه مخصوص استفاده کنید حتما ادویه های مخصوص را به گوشت اضافه کنید.
نودل را مانند ماکارونی با مرغ نیازی نیست در درون فر قرار دهید و یا دم بگذارید پس بهتر است آن را طبق ذائقه خود و اعضای خانوادتان طبخ نمایید.

روش پخت نودل با گوشت و قارچ

در طرز تهیه نودل وقتی که نودل های پخته شده را با مواد مخلوط کردید می توانید نودل را برای سرو در درون ظرف زیبایی بریزید و سپس آن را بر روی سفره قرار دهید و در کنار اعضای خانواده خود از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید. نوش جان

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *