طرز تهیه مرغ شکم پر بریان کمی زمان بر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ است که خیلی از ایرانی ها طعم و مزه آن را در رستوران یا در منزل چشیده اند. در این دستورالعمل روشی را خواهید آموخت که مرغ شکم پر بسیار لطیف و لذیذ و مغز پخت خواهد شد و از خوردن آن حتما لذت خواهید برد. طرز تهیه مرغ شکم پر بریـــــــان لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر : مرغ سالم و متوسط : ۱ عدد روغن : ۱/۳ پیمانه کره : ۵۰ گرم زعفران دم کرده : به مقدار لازم نمک، فلفل، پودر خردل : هرکدام ۱ قاشق چایخوری آلو خورشتی : ۱۵ عدد گردوی خرد شده : ۱/۲ پیمانه دانه انار : ۱/۲ پیمانه جعفری و گشنیز : ۳۰۰ گرم زرشک : ۳ قاشق غذاخوری رب انار : ۵ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد سیر : ۴ حبه زردچوبه : به مقدار لازم طرز تهیه مرغ شکم پر : مرغ را شسته و درون شکم آن را خالی کنید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران را با روغن تفت داده و داخل و بیرون مرغ را با این مواد مزه دار کنید. اجازه دهید یک ساعت بماند. آلو ها و زرشک را شسته و در آب بخیسانید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید. پیاز و سیر رنده شده را تفت داده تا خوی سرخ و طلایی بشوند، سبزی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آلو و زرشک و گردوی خرد شده و دانه انار و رب انار را اضافه کرده و اجازه دهید آب مواد کشیده شود. سپس نمک و فلفل و ادویه را بیافزایید و همه را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. مرغ را روی سطح کار بگذارید و درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و قسمت زیر شکم مرغ را با خلال داندان فیکس کنید که باز نشود و پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید تا هنگام پخته شدن از هم باز نشود. فویل آلومینیومی را چرب کرده، مرغ شکم پر را روی آن گذاشته و خوب ببندید. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و مرغ را داخل فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید پخته شود. بعد از ۲ ساعت مرغ را از فر خارج کرده و فویل را باز کنید. گریل را روشن کرده و مرغ را دوباره درون فر بگذارید تا برشته شود و سپس آن را سرو نمایید. در طرز تهیه مرغ شکم پر می توانید از گاز به جای فر استفاده کنید. در این صورت چند عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و کف قابلمه بچینید و مرغ را روی پشت بر روی پیازها بگذارید. مقداری آب روی روی مرغ ریخته و حرارت را کم کنید. بعد از یک یا دو ساعت که مرغ نیم پز شد با مقداری روغن، مرغ را سرخ کنید و مرغ شکم پر آماده سرو کردن می باشد، مرغ را تزیین و نوش جان کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...