اغلب کدبانوها به پختن غذاهای فرنگی علاقه مند هستند اگر شما نیز به پخت غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است مانتی ترکیه ای را که از انواع غذاهای فرنگی با طعم متفاوت است در برنامه غذایی تان قرار دهید. در طرز تهیه مانتی ترکیه ابتدا خمیر آن را باید تهیه کنید و بعد از آماده شدن خمیر می توانید این غذای خوشمزه را بپزید.

بورک و مانتی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب ترکیه ای هستند و اگر شما تمایل دارید در منزل انواع غذاهای فرنگی را بپزید بهتر است از پخت این دو غذای لذیذ و خوش طعم غافل نشوید.

طرز تهیه مانتی ترکیه ای خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خمیر مانتی

  • آب : ۲/۳ پیمانه
  • آرد : ۳ پیمانه
  • نمک : نوک قاشق
  • تخم مرغ : ۱ عدد

مواد لازم برای تهیه فیلینگ

  • جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
  • گوشت : ۲۵۰ گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • پیاز : ۱ عدد
  • رب : ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مانتی

  • کره ذوب شده : ۶ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی رسیده : ۱ عدد
  • پودر فلفل قرمز تند : به میزان لازم
  • پودر نعنا خشک : به میزان لازم
  • ماست : به میزان لازم
  • سیر: به میزان لازم
  • رب : به میزان لازم

طرز تهیه مانتی ترکیه ای

برای درست کردن مانتی ابتدا آرد را به همراه آب و نمک و تخم مرغ در ظرف مناسبی بریزید و سپس همه این مواد را به باهم به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی بوجود آید.

طرز تهیه خمیر مانتی

سپس روی ظرف خمیر را بپوشانید و ظرف در گوشه ای قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

دستور تهیه خمیر مانتی
در مرحله بعدی طرز تهیه مانتی باید فیلینگ را آماده کنید برای تهیه فیلینگ گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و جعفری خرد شده به خوبی مخلوط کنید سپس نمک و فلفل و رب را هم به مخلوط این مواد اضافه نمایید. خمیر را روی سطح کار به صورت خیلی نازک باز کنید و سپس خمیر را برش بزنید و به مربع های ریزی تقسیم کنید.

نازک کردن خمیر مانتی

برش دادن خمیر مانتی

از مواد فیلینگ داخل خمیر ها قرار دهید و چهار گوشه خمیر را در قسمت بالا به هم برسانید و آن را محکم کنید.

مانتی ترکیه ای

بعد از اینکه همه مواد تمام شدند مقداری لیوان آب درون قابلمه ای مناسب بریزید تا آب به جوش برسد سپس یک قاشق سوپخوری روغن مایع و نمک به آب اضافه کنید و خمیر های تو پر را به آرامی درون آب در حال جوش بریزید.

ریختن خمیر های مانتی در آب جوش

بعد از اینکه خمیر ها به خوبی نرم شدند آن ها را با کمک ملاقه سوراخ داری از آب خارج کنید همچنین می توانید مانند ماکارونی مانتی ها را آبکش کنید.

آبکش کردن مانتی
برای تهیه سس مانتی ابتدا گوجه را در میکسر بریزید و به صورت پوره در آورید سپس کره را آب کنید و فلفل و پوره گوجه فرنگی و رب فلفل را به کره اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط این مواد بجوشند و حجم آن ها کم شود. سپس مانتی ها را در ظرف سرو بریزید و روی مانتی ها ماست و سیر بریزید و سپس سس گوجه را هم روی مانتی ها بریزید و در پایان مقداری نعنا خشک بر روی مانتی بریزید. می توانید برای سرو مانتی به جای سس گوجه فرنگی روی سیر و ماست کره و فلفل قرمز تند بریزید.

مانتی ترکیه ای

مانتی از انواع غذاهای متفاوت و دوست داشتنی است در این مطلب با بهترین طرز تهیه مانتی ترکیه ای و محبوب در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی خوشمزه در خانه نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *