قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوبه که در رستورانها مخصوصأ فست فودها زیاد سرو می شه و بسیار هم خوشمزه و پرطرفدار است. از طرفی با اینکه این پیش غذا خیلی ساده اس با قیت بالایی به فروش میرسه و همچنین بچه ها خیلی به این غذا علاقه دارند و در رستوران ها از بهداشت و سلامتش اطمینانی نیست. پس چه بهتره که قارچ سوخاری رو به همان خوشمزگی و البته سالم تر و ارزانتر در خانه تهیه کنیم. در این مطلب طرز تهیه قارچ سوخاری رو به صورت مرحله به مرحله قرار میدم. مطلب قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای رو هم در این لینک مشاهده بفرمایید. قارچ سوخاری مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری در سرخ کن قارچ ۵۰۰ گرم آرد سوخاری یا پودر نان ۳۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۲ عدد روغن سرخ کردنی ۱ لیتر (برای سرخ کن) روش تهیه قارچ سوخاری ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال خشک کنید. قارچ سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جدا گانه بریزد. سفیده تخم مرغ آرد سوخاری سفیده تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته میکنیم. قارچ در سفیده تخم مرغ قارچ در آرد سوخاری قارچ آغشته به آرد سوخاری و تخم مرغ روغن را در سرخ کن میریزیم تا به دمای ۱۷۰ درجه برسد. قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و در داخل سرخ کن میگذاریم و سریع درب آن را می بندیم. قارچ آماده به طبخ وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده ودر بشقاب میریزیم. با سس کچاپ میل بفرمایید. اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها رو داخل روغ بندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور بشن. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید. قارچ سوخاری منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...