پاییز و زمستون که میاد سوپ هم خیلی میچسبه. تو هوای سرد این روزها جون میده که یه سوپ گرم و خوشمزه رو نوش جون کنیم که حالمون رو حسابی سر جاش بیاره. در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ لذیذ و در عین حال خیلی مقوی و پرانرژی رو براتون میذارم که به خاطر مواد غذایی که توش داره یعنی گوشت و جو میتونه یه وعده غذایی کامل باشه. امیدوارم این سوپ رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین. سوپ جو و گوشت مواد لازم برای تهیه سوپ جو و گوشت ۱۵۰ گزم گوشت ۱۰۰ گرم جو پوست کنده ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ گشنیز تازه به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سوپ جو و گوشت مراحل تهیه سوپ جو و گوشت برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم. تفت دادن گوشت حالا مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. تغییر رنگ گوشت بعد ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. اضافه کردن آب جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه. اضافه کردن آب به جو بعد از این مدت جو پخته و نرم شده. پختن جو بعد از حدود ۲ ساعت گوشت هم میپزه. پختن گوشت حالا گوشت رو از آبش در میاریم و کمی خوردش میکینم. ریش ریش کردن گوشت گوشت خورد شده شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم. پوره کردن جو و گوشت حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم و اجازه میدیم تا باز سوپ برای یک ساعت دیگه بپزه و قوام بیاد و مزه ها به خورد هم برن. در طول این مدت نمک هم به سوپ اضافه میکنیم. اضافه کردن نمک و ادویه حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه کمی گشنیز خورد شده داخل سوپ میپاشیم و با آبلیمو تازه نوش جون میکنیم … سوپ جو و گوشت منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...