در این قسمت از سایت آرگا طرز تهیه سوپ جو مخصوص را برای شما گذاشته ایم. سوپ جو از سنتی ترین و خوشمزه ترین سوپ های ایرانی است. این سوپ به راحتی ساخته می شود و ساده است. با ما همراه شوید تا طرز تهیه سوپ جو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سوپ جو

جو پرک یک و نیم پیمانه سرخالی

پیاز خرد شده یک عدد

ذرت دانه شده نیم پیمانه

نخود فرنگی نیم پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد کوچک

جعفری ساطوری شده به میزان دلخواه

روغن به میزان لازم

آب به میزان لازم

سیب زمینی رنده شده یک عدد

سینه مرغ یا ران مرغ یک عدد کوچک

زرشک تازه یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک الی دو قاشق غذاخوری

نمک, فلفل, زردچوبه, آبلیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه سوپ

طرز تهیه سوپ جو مخصوص

ابتدا پیاز را به همراه روغن سرخ کنید کمی که طلایی شد زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید تا تف بخورد. رب گوجه فرنگی را به همراه پیاز سرخ شده تف دهید وقتی که بوی خامی رب گوجه از بین رفت آب را اضافه کنید. سپس جو پرک خیس شده, ذرت دانه شده, فلفل دلمه ای خرد شده, نخود فرنگی, سیب زمینی رنده شده و مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید وقتی که به قول معروف به قل قل افتاد سپس زیر آن را کم کنید به مدت یک الی دو ساعت زمان دهید تا جو پرک باز شود و نخود فرنگی و ذرت و مرغ هم پخته شود.

بعد از پخته شدن مرغ داخل سوپ آن را بیرون آورده و ریش ریش کنید و دوباره داخل سوپ بریزید. در این مرحله از پخت که تقریبا نیمه آماده است جعفری تازه و نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه کنید حال بگذارید تا سوپ جا بیفتد و نیم ساعت قبل از سرو زرشک تازه را هم اضافه کنید. سوپ آماده است میل بفرمایید نوش جان.

طرز تهیه سوپ

انواع سوپ جو : سوپ جو با شیر, سوپ جو با گوشت گاو, سوپ جو با خامه و… از تنوع سوپ جو می باشد. این طرز تهیه سوپ جو مخصوص را من امتحان کرده ام عالی می شود. امیدواریم از طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و خوش رنگ گذاشته شده لذت کافی را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *