خورش کدو یکی از انواع خورش های خوشمزه است که طعم بسیار خوبی دارد و این خورش لذیذ را می توانید با گوشت مرغ و یا گوشت گوسفندی و گوساله طبخ کنید, در این بخش طرز تهیه خورش کدو را با روشی متفاوت مشاهده خواهید کرد.

خورش های ایرانی انواع متفاوتی دارند و خورش قورمه سبزی و خورش قیمه بادمجان از پرطرفدارترین خورش ها هستند, یکی دیگر از خورش های ایرانی خورشت کدو است که می توانید برای خوش طعم کردن این خورش از گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید.

دستور پخت خورش کدو

مواد لازم

گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم
کدو سبز ریز : ۶ عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
رب : ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری
نمک و غوره : به میزان لازم

طرز تهیه خورش کدو

ابتدا پیاز را خرد کنید و سپس آن را در درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن سرخ کنید بعد از این که پیاز نرم شد گوشت را به پیاز اضافه کنید و زیر شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید گوشت به خوبی سرخ شود.

تفت دادن گوشت با پیاز

بعد از این که گوشت تغییر رنگ داد زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و بعد از تفت خوردن زردچوبه با گوشت رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا چند دقیقه ای رب تفت بخورد تا بوی خامی آن گرفته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کدو مقداری آب جوش به گوشت اضافه کنید و زیر شعله گاز را زیاد کنید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید زیر شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت به خوبی پخته شود. در مرحله آخر طبخ خورشت کدو سر و ته کدو ها را بزنید و آن ها را از وسط نصف کنید و سپس دو طرف کدو را سرخ کنید.

سرخ کردن کدو سبز

در اواخر پخت گوشت کدوهای سرخ شده را بر روی خورش قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کدو به خوبی بپزد دقت داشته باشید که مدت زمان پخت کدو بیشتر از بادمجان است در ۱۰ دقیقه آخر پخت خورش گوجه فرنگی ها را نیز نگینی خرد کنید و بر روی کدو ها بچینید و سپس نمک و غوره را به خورش اضافه کنید و چاشنی خورش را اندازه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز خورش پخته شود.

چیدن کدو سبز و گوجه فرنگی بر روی خورش کدو طرز تهیه خورش کدو با گوشت گوسفندی

نکات طلایی برای تهیه خورش کدو

  1. اگر گوشت به خوبی تفت نخورد در حین پخت کفی از آن خارج می شود که باعث بد طعمی خورش می شود.
  2. به مواد تفت خورده خورش هرگز آب سرد اضافه نکنید.
  3. اگر از گوشت مرغ در طرز تهیه خورش کدو استفاده می کنید نمک را از ابتدا به خورش اضافه کنید ولی اگر از گوشت گوسفند استفاده می کنید نمک را بعد از پخت گوشت به خورشت کدو اضافه نمایید.
  4. می توانید به جای آبلیمو از غوره و یا آبغوره نیز برای خوش طعم کردن این خورش استفاده نمایید.
  5. اگر آلبالو در دسترس دارید می توانید به جای گوجه فرنگی و غوره از آلبالو برای تهیه این خورش استفاده کنید و آبلیمو و یا غوره را از مواد لازم این خورش حذف کنید.
  6. برای تهیه خورشت کدو با آلبالو ابتدا هسته آلبالو ها را بگیرید و سپس آن ها را با آب بجوشانید تا نرم شوند و در ۵ دقیقه آخر پخت خورش آلبالو ها را به خورش اضافه کنید.
    خورش کدو سبز با آلبالو
  7. در دستور پخت خورش کدو بهتر است که پوست کدو ها را نگیرید چون پوست آن ها خیلی نازک است.

خورش کدو سبز یا طعمی بی نظیر

وقتی که خورش کدو آماده شد می توانید آن را به همراه برنج میل کنید و از طعم بی نظیر این خورش خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت خورش های مختلف به بخش انواع خورشت مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *