حلوا پای ثابت سفره های ماه رمضونه پس چی بهتر از اینکه به حلواهامون طعم و مزه جدید بدیم تا بتونیم تو این ماه سفره های افطار و سحریمون رو متنوع تر کنیم. در این مطلب طرز تهیه حلوا دارچینی رو براتون میذاریم که مزه اش محشره. طرز تهیه حلواهایی با طعم های جدید رو هم میتونین در حلوا شیری، حلوا نارگیلی و ترحلوا هویج ببینین. حلوا دارچینی مواد لازم برای تهیه حلوا دارچینی ۲ پیمانه آرد ۱ پیمانه آب ۱ و ۱/۲ پیمانه روغن ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۱ قاشق مربا خوری دارچین زعفران دم کرده به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه حلوا دارچینی مراحل تهیه حلوا دارچینی ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و آرد رو هم اضافه میکنیم و با شعله ملایم مواد رو تفت میدیم تا آرد سرخ بشه و تغییر رنگ بده. تفت دادن آرد تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوارو درست میکنیم به این صورت که آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و شعله رو ملایم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه و مخلوط شفافی بدست بیاد. اضافه کردن شکر به آب حالا زعفرون رو اضافه میکنیم. اضافه کردن زعفران در نهایت گلاب رو اضافه کرده تا شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم که بوی گلاب نپره. اضافه کردن گلاب حالا دیگه آرد هم به رنگ دلخواهمون رسیده البته باید دقت کنیم تا در طول این مدت گهگداری آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه و یکنواخت تغییر رنگ بده. تغییر رنگ حلوا دارچین رو اضافه کرده و مخلوط آرد رو فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم چون حرارت آرد خیلی بالاست و در صورت تفت دادن زیاد دارچین میسوزه. اضافه کردن دارچین شربت رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم شعله در طول کل مدت پخت باید ملایم باشه. اضافه کردن شربت به هم زدن حلوا رو ادامه میدیم تا خودشو بگیره و لطیف بشه و به اصطلاح به روغن بیوفته. شکل گرفتن حلوا وقتی حلوا کمی سرد شد داخل ظرف مورد نظرذ میریزیمش و تزیینش میکنیم … نوش جان حلوا دارچینی منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...