بریانی یکی از انواع غذاهای محلی و سنتی اصفهان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. در ادامه مطلب طرز تهیه بریانی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

گوشتی را که در طرز تهیه بریانی استفاده می کنند گوشت سر دست و یا گردن کم چرب و جگر سفید گوسفند است. در ادامه مطلب مواد لازم و روش تهیه بریانی را در اختیار شما قرار داده ایم.

دستور طبخ بریانی اصفهان

مواد لازم برای ۵ نفر

جگر سفید گوسفند : ۲۰۰ گرم
گوشت سر دست یا گردن گوسفند : نیم کیلو
پیاز : ۴ عدد متوسط
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری
دارچین : به میزان لازم
زعفران آب کرده : به میزان لازم
نان محلی و یا لواش : به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی در منزل

برای طرز تهیه بریانی ابتدا گوشت را با کمک چاقویی تیز تکه تکه کنید.

طرز تهیه بریانی در منزل

تکه های گوشت را به همراه ۲ عدد پیاز خرد شده و زردچوبه در مقداری آب بپزید.

گوشت آب پز شده

بعد از اینکه گوشت پخته شد به آن نمک اضافه کنید. تکه های گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و آن ها را یه همراه ۲ عدد پیاز چرخ کنید.

چرخ کردن گوشت

مقداری از آب گوشت را کنار بگذارید. در مرحله بعدی طرز تهیه بریانی فلفل و زعفران و دارچین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید گوشت چرخ کرده را در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و گوشت را مرتب هم بزنید تا ادویه های گوشت به خوبی جذب هم شوند. جگر سفید را هم در قابلمه دیگری بپزید و بعد از اینکه جگر پخته شد آن را سرخ کنید.
در مرحله بعدی روش تهیه بریانی تابه ای کوچک و یا کف گیر مخصوص بریانی را بر روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود سپس روغن را در درون تابه یا کف گیر بریزید به طوری که ته آن به خوبی چرب شود بعد از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه بریانی را به صورت بیضی شکل و به اندازه همبرگر در کف تابه و یا کف گیر مخصوص بریانی پهن کنید تا مایه بریانی به خوبی بریان و طلایی رنگ شود.
بعد از اینکه همه مواد مایه بریانی را سرخ کردید در روی تکه ای نان محلی و یا نان لواش مقداری از آب غلیظ گوشت را که کنار گذاشته بودید بریزید.

طرز تهیه بریانی لذیذ و مقوی

سپس مقداری دارچین در روی نان بپاشید و بریانی را بر روی نان قرار دهید و مقداری زعفران روی بریانی بپاشید و جگر سفید سرخ شده را در کنار بریانی قرار دهید.

روش تهیه بریانی
دستور پخت بریانی

بعد از اینکه بریانی و جگر سفید را روی نان قرار دادید می توانید این غذای خوشمزه اصفهانی را با ریحان و نارنج و گردو و جعفری و پیاز و … تزیین کنید و در کنار اعضای خانواده خود به همراه دوغ این غذای محلی خوشمزه و لذیذ را میل کنید. می توانید بریانی را بر روی نان سنگک نیز قرار دهید.
نوش جان

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *