مارچوبه یکی از سبزیجات غنی از مواد مفید برای بدن ماست. مارچوبه حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلف و همچنین فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر هم هست. مارچوبه رو میشه به صورت گریل، پخته و آب پز در کنار غذاهای دیگه میل کرد و به نظر من یکی از خوشمزه ترین حالت هاش درست کردن املتشه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون آماده کردم. املت مارچوبه مواد لازم برای تهیه املت مارچوبه ۷ الی ۸ عدد مارچوبه ۲ عدد تخم مرغ ۷ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی ۲۰ گرم کره نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه املت مارچوبه مراجل تهیه املت مارچوبه برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید قسمت انتهایی مارچوبه ها رو اگه زمخت و سفت هستن جدا کنیم. بریدن قسمت زمخت مارچوبه حالا مارچوبه هارو خورد میکنیم. خورد کردن مارچوبه بعد کره، مارچوبه های خورد شده و کمی نمک رو داخل یه ماهیتابه میریزیم و تفتشون میدیم. تفت دادن مارچوبه بعد از حدود ده دقیقه الی یک ربع مارچوبه ها سرخ شده و نرم میشن پش از ماهیتابه درشون میاریم. سرخ شدن مارچوبه حالا گوجه گیلاسی هایی رو که از وسط به دو نیم تقسیم کردیم رو داخل همون ماهیتابه ریخته و کمی نمک هم روشون میپاشیم و اجازه میدین که کمی سرخ بشن. تفت دادن گوجه گوجه ها رو بمیگردونیم تا هر دو طرفشون سرخ بشه. سرخ شدن گوجه حالا داخل یه کاسه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم تا از لختی دربیان و یکنواخت بشن. هم زدن تخم مرغ بعد مخلوط تخم مرغ رو داخل ماهیتابه میریزیم. اضافه کردن تخم مرغ به گوجه مارچوبه های سرخ شده رو هم اضافه میکنیم. اضافه کردن مارچوبه حالا در ماهیتابه رو میبندیم تا تخم مرغمون خودش رو بگیره و سفت بشه. سفت شدن تخم مرغ در نهایت املت خوشمزه ما حاضره و میتونه به صبحونه یا عصرونه مفید و خوشمزه باشه … نوش جان املت مارچوبه منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...