استیک گوساله از انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه است که بهتر است برای ایجاد طعم ایده آل این غذای فرنگی خوشمزه را با سس سبزیجات میل کنید. در طرز تهیه استیک گوساله از فیله گوساله و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و سس خردل و نمک و سس ورچستر و روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می شود. استیک مرغ، استیک گوساله و استیک گوشت از انواع غذاهای خوش طعمی هستند که بهتر است افرادی که به خوردن استیک علاقه مند هستند از پخت این نوع استیک ها در منزل غافل نشوند. مواد لازم برای ۴ نفر فیله گوساله : ۲۵۰ گرم فلفل سیاه نیم کوب : ۱/۲ قاشق چایخوری روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری سس خردل : نصف قاشق چایخوری نمک : به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردنی : یک قاشق غذاخوری سس ورچستر : یک قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه سس سبزیجات زرده تخم مرغ : دو عدد سرکه : دو قاشق سوپخوری نمک : به مقدار لازم پودر موسیر : نصف قاشق چایخوری جعفری و ترخون : یک قاشق سوپخوری طرز تهیه استیک گوساله با سس سبزیجات برای پخت استیک گوساله ابتدا درون ظرفی مناسب یک قاشق روغن زیتون و سس ورچستر و سس خردل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس فیله گوساله را با فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید و گوشت را درون سس آماده شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. در مرحله بعدی طرز تهیه استیک گوساله درون یک تابه چدن مناسب باقی مانده روغن زیتون را بریزید و به مدت ۵ دقیقه هر طرف استیک را سرخ کنید. طرز تهیه سس سبزیجات مخصوص استیک گوساله ابتدا کره را در ظرف جداگانه ای ذوب کنید سپس در ظرف دیگری پودر موسیر و جعفری خرد شده و ترخون را با یکدیگر مخلوط نمایید. زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت غیر مستقیم زرده های تخم مرغ را هم بزنید تا تغییر رنگ دهند و کره را به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید سپس سرکه را هم به مخلوط سس اضافه کنید و همه مواد را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و مخلوط سبزیجات و موسیر را به سس بیفزایید؛ توجه داشته باشید که این سس را باید بلافاصله مصرف کنید. استیک گوساله را می توانید در وعده نهار و یا شام میل کنید؛ امیدواریم از طرز پخت استیک گوساله در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید؛ در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع استیک کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...