یکی از محبوب ترین آش های ایرانی آش کشک است که با جعفری تازه و نعناع داغ تهیه می شود. طرز تهیه آش کشک را با روشی بسیار آسان در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

آش کشک و آش رشته و آش دوغ از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین آش ها هستند. در مطالی قبلی آشپزی طرز تهیه آش دوغ و آش رشته را به شما عزیزان آموزش دادیم در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت آش کشک را به شما عزیزان آموزش بدهیم.

تزیین آش کشک

مواد لازم برای ۶ نفر

سیر : ۲ حبه
پیاز خرد شده : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۲ پیمانه رنده شده
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
فلفل : ۱قاشق مرباخوری
رشته آشی : ۱ پیمانه
جعفری : ۲۵۰ گرم
کشک : ۱ پیمانه
پیاز رنده شده : ۱ عدد
نعناع داغ : ۲ قاش غذا خوری
پیاز داغ : به میزان لازم

طرز تهیه آش کشک خوشمزه

ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه نمک و فلفل با دست ورز دهید و سپس قلقلی کنید.

درست کردن قلقلی

پیاز خرد شده را با مقداری روغن در درون قابلمه ای مناسب تفت دهید و بعد سیر را به پیاز اضافه نمایید و بعد از این که سیر و پیاز تفت خوردند گوجه فرنگی و فلفل را هم به سیر و پیاز اضافه نمایید بعد از این که همه مواد آش تفت خوردند قلقلی ها را نیز به مواد اضافه نمایید و سپس مقداری آب به مواد آش اضافه کنید و وقتی که آب به دمای جوش رسید رشته های آشی را هم به مواد آش اضافه نمایید.

دستور پخت آش کشک خوشمزه

بعد از این که قلقلی ها و رشته های آشی پخته شدند در پایان این روش پخت، جعفری و کشک را هم به آش کشک اضافه کنید.

طرز تهیه آش کشک با بهترین روش

آش کشک

وقتی که آش جا افتاد در درون ظرف سرو آن را بکشید و با نعناع داغ و پیاز داغ آش کشک را تزیین کنید. آش کشک را می توانید در وعده نهار و میان وعده و به عنوان افطاری در ماه مبارک رمضان میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه آش کشک در منزل لذت کافی را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده پخت آش های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *