کوکوی کدو سبز طعمی مختلف و متفاوت دارد و شما می توانید در طرز تهیه کوکوی کدو سبز از پیازچه و آرد سفید و کدو سبز و بیکینگ پودر و فلفل و نمک استفاده کنید. کوکو کدو سبز را می توانید در وعده شام و یا نهار میل کنید و از این طعم این غذای خوشمزه و متفاوت نهایت لذت را ببرید. کوکو سبزی و کوکو کدو سبز و کوکوی لوبیا سبز از انواع کوکوی سبزیجات هستند و این غذاهای ایرانی سالم و مقوی می باشند و بهتر است برای تنوع بیشتر این غذاهای خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید. مواد لازم پیازچه : دو عدد کدو سبز : دو عدد تخم مرغ : دو عدد بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری آرد سفید : نصف لیوان نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کوکوی کدو سبز در منزل برای پخت کوکوی کدو سبز ابتدا کدو سبز ها را به خوبی بشویید و آن ها را خشک کنید سپس کدو سبز ها را همراه با پوست رنده کنید و مقداری نمک روی کدو سبز های رنده شده بریزید و به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا نمک به خورد کدو سبز ها برود. سپس بعد از مدت زمان ذکر شده آب اضافی کدو سبز های رنده شده را بگیرید و کدوها را درون ظرف مناسبی بریزید و آرد را به همراه تخم مرغ و پیازچه خرد شده و فلفل سیاه و نمک و بیکینگ پودر به کدو سبز اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. در این مرحله از طرز تهیه کوکوی کدو سبز درون تابه ای مناسبی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و بعد داغ شدن روغن مقداری از مایه کوکو را با کمک دست و یا قاشق بردارید و درون تابه قرار دهید و دو طرف کوکو کدو سبز را به سرخ و طلایی کنید. سپس کوکو کدو سبز را در ظرف مناسبی بچینید و به کمک روش های تزیین کتلت این کوکوی خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید. در این مطلب دستور پخت کوکو کدو سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...