روزهای گرمی را پیش رو داریم و از بهترین چیزها برای مبارزه با گرمای این روزها نوشیدنی ها و خوردنی های خنک است. چیزهایی که هم آب بدن را تامین می کند، هم با خنکی شان ما را شاداب می کنند. پیش از این ها درست کردن مجموعه ای از نوشیدنی های میوه ای را آموزش دادیم. همچنین کوکتل های خنک و خوشمزه ای را هم آموزش دادیم. امروز تصمیم دارم یک نوع بستنی یا آلاسکای میوه ای و خوشمزه ای را آموزش بدهم تا به قول معروف “جگرتان خنک شود”! اگر دوست داشته باشید می توانید درست کردن این بستنی ها را به کودک تان بسپارید و یا او را در درست کردن بستنی ها همراهی کنید. بستنی درست کردن در فصل تابستان یکی از فعالیت های جذاب و دوست داشتنی برای کودکان است. پس از آن لذت ببرید! مواد لازم برای آلاسکای توت فرنگی و موهیتو ۲۵۰ گرم توت فرنگی تازه نصف پیمانه برگ های نعنا ۲ قاشق خوراک خوری عسل یا شربت توت فرنگی ۳۵۰ گرم ماست چکیده نصف لیموی تازه وسیله ی ویژه ی مورد نیاز قالب بستنی چوبی مواد لازم برای آلاسکای توت فرنگی و موهیتو طرز تهیه بستنی توت فرنگی و موهیتو توت فرنگی ها، برگ های نعنا، یک قاشق عسل را داخل مخلوط کن بریزید و تا وقتی محتویات آن خوب یکدست شود خوب مخلوط کنید. سپس ماست چکیده، نصف لیموی تازه و پوست کنده و یک قاشق عسل را داخل مخلوط کن بریزید. کمی آن را بچشید. اگر طعم آن را شیرین تر دوست داشتید، کمی دیگر عسل اضافه کنید. حالا از دو مخلوط موجود می توانید بصورت لایه لایه داخل هر قالب بریزید تا پر شود. نعنای تازه و توت فرنگی های آبدار، مواد لازم برای خوشمزه ترین نوشیدنی ها همچنین می توانید دو مخلوط را با هم میکس کنید و سپس داخل قالب بریزید. در ضمن به دلخواه می توانید توت فرنگی های خرد شده یا ورقه شده را هم داخل مواد بستنی تان اضافه کنید تا ظاهری جذاب تر داشته باشد. آلاسکای توت فرنگی و موهیتو چوب بستنی ها را سر جای شان قرار دهید و قالب ها را داخل فریزر قرار دهید تا ببندد. حدود ۴-۶ ساعت کافی است، اما شما می توانید شب بگذارید تا صبح خوب ببندد. برای بیرون آوردن بستنی ها از قالب، می توانید قالب را ده تا پانزده ثانیه داخل آب ولرم قرار دهید تا به راحتی بیرون بیاید. بستنی ها آماده است. گوارای وجود منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...