نوشیدن چای زنجبیل باعث می شود که گرما و حرارت در بدن ایجاد شود که همین امر موجب می شود که مواد سمی و مضر بدن از طریق عرق نمودن از بدن بیرون رود. چای را معمولا پس از هر وعده غذایی و یا اغلب به عنوان عصرانه به همراه کیک و شیرینی و بیسکویت می توان میل نمود. در این مطلب با طرز تهیه چای زنجبیل و خواص فوق العاده آن در خدمت شما عزیزان می باشیم.

شیر قهوه و چای به و قهوه ترک از انواع نوشیدنی های گرم و خوشمزه ای می باشند که شما عزیزان می توانید به راحتی در منزل تهیه نموده و از آن ها برای مهمانی های خود و پذیرایی از دوستان خود استفاده کرده و از خوردن آن ها لذت ببرید. در ادامه روش تهیه و دم کردن چای زنجبیل و خواص آن را برای شما مخاطبان عزیز بیان خواهیم کرد. تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه چای زنجبیل خوشمزه

مواد لازم

  • آب : چهار لیوان
  • ریشه زنجبیل تازه : پنج سانتی متر
  • عسل و لیمو : به میزان لازم

طرز تهیه چای زنجبیل

برای درست کردن چای زنجبیل ابتدا زنجبیل را پوست نمایید و سپس آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.

پوست کندن زنجبیل

آب سرد را در ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.

جوشیدن آب

هنگامی که آب تازه شروع به جوشیدن کرد ورقه های نازک شده زنجبیل را درون ظرف آب ریخته و در ظرف را ببندید.

افزودن زنجبیل به آبجوش

میزان حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با یکدیگر بجوشند. پس از آن عسل و لیمو را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا چند جوش بخورد.

اضافه کردن لیمو به چای زنجبیل

پس از آن چای را از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را داخل فنجان ریخته و میل نماید. از آن جایی که زنجبیل تند می باشد می توانید با افزودن آب بیشتر و یا از نعناع نیز در طرز تهیه چای زنجبیل استفاده نمایید تا از طعم و مزه تند آن کاسته شود.

چای زنجبیل و خواص آن

خواص چای زنجبیل

  • دردهای عضلانی را کاهش می دهد و در بهبود گرفتگی های بدن موثر می باشد.
  • از پوست در برابر سرما محافظت می کند و از خشکی آن جلوگیری می کند.
  • وجود چربی های مفید در این ماده موجب افزایش سرعت جریان خون در بدن می شود.
  • برای خانم ها در زمان قاعدگی موثر است و دردهای دوران قاعدگی را کاهش می دهد.
  • استرس و نگرانی را کاهش داده و به هضم هرچه سریع تر غذا کمک می کند.
  • نوشیدن چای زنجبیل در بهبود مشکلات تنفسی نقش به سزایی دارد.
  • این چای التهابات موجود در بدن را کمتر می کند.
  • از این چای می توان برای کاهش تهوع و درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگی استفاده کرد.
  • چای زنجبیل چربی زدا است از این رو می تواند موجب لاغر شدن شود.

روش تهیه چای زنجبیل و خواص آن

در این مطلب با طرز تهیه چای زنجبیل و خواص بسیار مفید آن آشنا شدید که امیدواریم بتوانید این چای را به راحتی و با رعایت اصول مربوطه در منزل تهیه کرده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در صورت تمایل برای مشاهده آموزش تهیه انواع نوشیدنی گرم کلیک نمایید. نوش جان

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *