کباب برگ غذای اصیل ایرانی است که همه یافراد بدون استثنا طعم لذیذ و خوشایند آن را حتی برای یک بار چشیده اند. لذت درست کردن کباب برگ را در منزل و یا هنگامی که به گردش در دامان طبیعت رفته اید را با دستور پخت اصلی دو چندان کنید. کباب برگ لذیذ و اصیل ایرانی مواد لازم : ۱ – گوشت راسته یا قلوه گاه گوسفندی : نیم کیلو گرم ۲ – پیاز : ۲ عدد ۳ – روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری ۴ – کره : ۵۰ گرم ۵ – زعفران : به مقدار لازم طرز تهیه کباب برگ : ۱ – گوشت ها را به خوبی بشویید و بگذارید تا آبش گرفته و خشک شود. ۲ – گوشت ها روی تخته یا سطح صافی بگذارید و پهنای آن را هرچقدر که دوست دارید باشد ببرید و با گوشتکوب مقداری بکوبید تا نازک و پهن شود. ۳ – بهترین پهنای کباب برگ تقریبا ۴ انگشت کنار هم است. ۴ – پیازها را رنده کنید و همراه روغن و مقداری فلفل سیاه و در صورت تمایل مقداری زعفران ، درون کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. ۵ – گوشت های پهن شده را درون کاسه به مخلوط پیاز اضافه و مخلوط کنید. ۶ – در کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت ها مزه دار و نازک شوند. ۷ – بعد از گذشت ۸ ساعت ، گوشت ها را از درون یخچال بیرون آورده و آن ها را به سیخ بکشید طوری که گوشت ها روی سطح سیخ باشد. ۸ – نحوه سیخ کردن گوشت ها بدین صورت است که با دست خود روی گوشت را بگیرید تا ثابت بماند . سپس سیخ را آرام از زیر دست خود داخل گوشت کنید . قطعات گوشت درون سیخ به هم چسبیده باید باشند. ۹ – منقل کباب را آماده کنید و سیخ ها را روی منقل و روی حرارت بگذارید تا کباب شوند. ۱۰ – همزمان با کباب شدن گوشت ها کره و مقداری زعفران را باهم مخلوط کرده و با برس بر روی دو طرف گوشت ها بزنید. هنگامی که دو طرف گوشت ها کباب شدند ، کباب برگ را مستقیم بر روی برنج قرار دهید ، اگر روی نان بگذارید کباب ها آبشان کشیده می شود و زود خشک می شوند. گوجه فرنگی ها را می توانید از وسط قاچ کنید و داخل سیخ بکشید و کباب کنید و همراه کباب برگ و پلو و مخلفات نوش جان فرمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...