پوره سیب زمینی ،مناسب سرو در کنار انواع غذاهای گوشتی و سبزیجات می باشد. پوره سیب زمینی آنقدر نرم و لطیف است که می توان آن را برای تزیین هر نوع غذایی استفاده کرد. پوره سیب زمینی را با استفاده از ماسوره های فرم دهنده، به زیبایی حالت و فرم دهید. پوره سیب زمینی مجلسی و دستور العمل تهیه آن مواد لازم جهت تهیه پوره سیب زمینی: سیب زمینی : ۱ کیلوگرم شیر : نصف پیمانه خامه : نصف پیمانه کره : ۶۰ گرم نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه پوره سیب زمینی : • سیب زمینی را با دقت شسته و آن ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. • سیب زمینی ها را همراه ۲ قاشق چایخوری نمک و مقداری آب، در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید. بهتر است روی سیب زمینی ها ۴ سانتی متر آب باشد. • بعد از به جوش آمدن، حرارت را ملایم کرده تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند و البته وا نروند. حدودا ۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. • بعد از مغز پخت شدن سیب زمینی ها را آبکش کرده و در قابلمه ای بدون روغن ریخته و آن ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود. • کره، شیر و خامه را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید. • مخلوط خامه و شیر و کره داغ را بر روی سیب زمینی له شده بریزید و خوب با هم میکس کنید. با مقدار مناسبی نمک و فلفل مزه دارش کنید. پوره سیب زمینی را با مقداری جعفری ساطوری شده تزیین و سپس آن را سرو کنید. پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو شده غذایی کامل و مقوی محسوب می شود و بسیار مناسب برای رشد و نموی کودکان دلبند شما است. اگر می خواهید پوره سیب زمینی شما لطیف تر و نرم تر و حالت پذیرتر شود در مواد لازم مقدار کره را ۲۵ درصد بیشتر کنید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه پوره سیب زمینی لذت برده باشید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...