طرز تهیه مرصع پلو دارای طعمی متفاوت و ایده آل است که این به خاطر مواد اولیه به کار رفته در آن می باشد. مواد اولیه مرصع پلو دارای رنگ بندی زیبا و جذاب می باشند که در سفره مانند جواهری زیبا خواهد درخشید. از این رو توصیه می شود مرصع پلو را در سفره های مهمانی خود جای دهید.

طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو ایده آل

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو :

۱ – برنج : ۵ پیمانه

۲ – فیله مرغ : ۵۰۰ گرم

۳ – کره : ۱۵۰ گرم

۴ – خلال هویج : ۲ پیمانه

۵ – خلال پسته : یک پیمانه

۶ – خلال بادام : یک پیمانه

۷ – زرشک : نصف پیمانه

۸ – زعفران آب کرده : ۲ قاشق چایخوری

۹ – پیاز : یک عدد

۱۰ – شکر : یک قاشق چایخوری

۱۱ – نمک و فلفل : به مقدار لازم

۱۲ – روغن : به میزان لازم

طرز تهی مرصع پلو فوق العاده

دستور پخت مرصع پلو :

۱ – برنج را شسته و در آب بخیسانید، بعد از چند ساعت داخل قابلمه پر از آب در حال جوش بریزید تا برنج به مرحله آبکشی برسد، مقداری روغن کف قابلمه ریخته و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید و سپس برنج را دم کنید.

۲ – در ظرفی مناسب مقداری کره بریزید و با حرارت ملایم پیازهایی را که خرد کرده اید را در آن نیمه سرخ کنید.

۳ – سپس فیله مرغ و ادویه را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و مقدار مناسب آب روی آن ریخته و بگذارید تا مرغ آبپز شود.

۴ – زعفران را با آب سرد بشویید و آبکش کنید تا آبش برود. بعد شکر آن را مخلوط کنید.

۵ – در ظرف مناسبی مقداری کره ریخته و با حرارت ملایم زرشک ها را مقداری تفت دهید، بعد از یک دقیقه زعفران آب کرده را به زرشک بیاقزایید.

طرز تهیه مرصع پلو خلال پسته و بادام

۶ – هویج ها را خلال خلال کرده و با مقدار آب کمی با حرارت ملایم بگذارید تا بپزند، سپس بپذارید در آبکش تا آبش کشیده شود.

۷ – خلال پسته و خلال بادام را از شب قبل تمیز کزده اید و در محلول آب و شکر بخوابانید تا مزه تلخی آن ها گرفته شود.

۸ – ده دقیقه آخر که به دم کردن پلو تمام می شود، در تکه ای فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری کره قرار داده و کامل دور آن را بسته و روی برنج قرار دهید تا نرم شوند.

۹ – برای خلال بادام جداگانه و همزمان با خلال پسته نیز مرحله ۸ را تکرار کنید.

۱۰ – برنج که دم کشید، آن را در ظرف مناسبی ریخته و مرغ را لای برنج قرار دهید.

۱۱ – سپس با خلال پسته، خلال بادام، خلال هویج، زرشک روی پلو را تزیین کنید.

طرز تهیه مرصع پلو لذیذ

در طرز تهیه مرصع پلو می توانید از گوشت چرخ شده که بصورت قلقلی درست کرده اید، و یا از گوشت گوسفندی بدون استخوان یا گوشت گوساله استفاده کنید. زعفران را نیز می توانید به زرشک اضافه نکنید و جداگانه با مقداری برنج مخلوط کنید که ترکیب بندی رنگ مرصع پلوی شما تکمیل شود.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *