امروز می خواهیم شما همراهان محترم را با طرز تهیه مربای سیب و هویج آشنا کنیم که بتوانید آن را با عطر و طعم متفاوت در کنار خانواده تان تجربه کنید و از آن لذت ببرید و از پخت آن نهایت استفاده را ببرید . مربای هویج و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. مربا سیب هویج به خاطر دارا بودن ویتامین برای بدن بسیار مفید است و نیز طعم بسیار خوبی را داراست . مواد لازم : هویج : ۲ کیلو سیب : نیم کیلو شکر :۲ کیلو خلال بادام و پسته : ۳ قاشق غذا خوری هل سابیده و کوبیده شده : ۱ قاشق چای خوری آب : ۲ لیوان گلاب : ۱ سوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده : مقداری طرز تهیه مربای سیب و هویج : ابتدا برای تهیه مربای سیب و هویج که از ۲ نوع میوه مختلف تهیه می شود باید در نظر گرفت که این ۲ نوع میوه در کنار هم مزه خوب و عالی و طعمی دلنشین به مربای ما میدهد . ابتدا برای درست کردن این مربای خوشمزه هویج را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال درشت در می آوریم . البته رنده کردن با رنده درشت یا ریز بستگی به سلیقه و نظر شما دارد . سپس هویج را در ظرفی ریخته و سیب های رنده شده و آب را به آن می افزاییم. و همچنین میتوانید شهد مربا را مانند نمونه به صورت مخلوط شکر و آب جدا گانه بجوشانیم. بعد از رقیق شدن مواد را اضافه کنیم. در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب و هویج, ظرفمان را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند . شکر را به موادمان که بر روی شعله قرار دادیم اضافه می کنیم و سپس کفی که در روی مربای ما به وجود می آید را بر می داریم و هل را برای معطر شدن به آن اضافه کرده و خوب که مربای ما جوشید و جا افتاد از آخر به آن گلاب و پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را اضافه می کنیم . در این آموزش با طریقه درست کردن مربای سیب و هویج آشنا شدید. به علاقه مندان به هنر آشپزی پیشنهاد می کنیم مربای سیب و هویج را در منزلتان درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید . منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...