سوفله موز دسری بی نظیر است و اگر شما به تهیه انواع دسر در منزل علاقه مند هستید بهتر است سوفله موز را تهیه کنید. در طرز تهیه سوفله موز از شکر و تخم مرغ و وانیل و موز و خامه و ژلاتین و آب سرد و پودر قند استفاده می شود. سوفله شکلات و سوفله موز دسرهایی خاص و متفاوت هستند و شما می توانید برای سورپرایز کردن مهمان هایتان این دسرها را در منزل به راحتی تهیه کنید. مواد لازم شکر : ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ : سه عدد وانیل : ۱/۳ قاشق سوپخوری موز خرد شده : ۲۵۰ گرم خامه : ۲۵۰ گرم ژلاتین : دو ورق آب سرد : نصف پیمانه پودر قند : دو قاشق غذاخوری طرز تهیه سوفله موز برای تهیه سوفله موز ابتدا شکر و وانیل را به همراه زرده های تخم مرغ درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا غلیظ و سفت شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه سوفله موز سفیده تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و به همراه پودر قند سفیده را هم بزنید تا سفت شود. خامه را به مخلوط زرده تخم مرغ بیفزایید و ژلاتین را با آب سرد درون ظرفی مناسب بریزید و به روش بن ماری پودر ژلاتین را حل کنید و به مخلوط خامه و زرده بیفزایید سپس سفیده تخم مرغ را به مواد دسر اضافه کنید و هم بزنید و موزهای خرد شده را هم به مواد دسر بیفزایید و بعد اینکه مواد آماده شدن آن ها را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف حاوی دسر را درون یخچال قرار دهید تا بسته شود و این دسر خوشمزه را با پودر گردو و پودر پسته و … تزیین کنید. در این مطلب با دستور تهیه سوفله موز آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این دسر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع دسر و پیش غذا کلیک کنید. The post طرز تهیه سوفله موز خوش طعم، دسری به یاد ماندنی appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...