طرز تهیه خورشت بامیه تنوع زیادی دارد که ساده ترین و راحت ترین و خوشمزه ترین آن در این دستور پخت برای کدبانوهای هنرمند ارایه شده است. خورشت بامیه را با گوشت مرغ نیز می توان آماده کرد که طعمش با گوشت متفاوت خواهد شد. بامیه دارای خواص بسیار ارزشمندی می باشد که می توان به درمان بیماری های مختلفی اشاره کرد. طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت مواد لازم : ۱ – بامیه : ۳۰۰ گرم ۲ – گوشت گوسفندی : ۴۰۰ گرم ۳ – آبلیمو یا آبغوره : ۳ قاشق غذاخوری ۴ – گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم ۵ – پیاز متوسط : ۲ عدد ۶ – سیر : ۲ حبه ۷ – رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری ۸ – نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و زیره: هر کدام نصف قاشق چایخوری ۹ – روغن زیتون : به مقدار لازم طرز تهیه خورشت بامیه : ۱ – در ابتدا پیاز را خرد ، سیر را رنده و گوجه فرنگی ها را پوره کنید. ۲ – قابلمه مناسبی انتخاب کرده ، ۲ تا ۳ قاشق روغن زیتون درون آن بریزید و آن را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. ۳ – پیاز را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. ۴ – سپس سیر را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم تا بوی سیر بلند شود. ۵ – گوشت های خورشتی ریز شده را درون قابلمه ریخته و کمی تفت دهید، سپس ادویه ها و رب را به گوشت اضافه کنید و بازهم مقداری تفت دهید. ۶ – پوره گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و مواد خورشت را تفت دهید. ۷ – مقدار مناسبی آب جوش درون قابلمه بریزید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید و قل بزند. ۸ – شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت ها به آرامی پخته شوند. ۹ – بامیه را شسته و دم آن ها را مقداری بگیرید. درون ماهی تابه ای مقداری روغن ریخته و بامیه ها را چند دقیقه تفت دهید تا رنگشان پررنگ شود. ۱۰ – هنگامی که گوشت پخته شد ، آبلیمو یا آبغوره و بامیه ها را به آن اضافه کرده و میزان نمک خورشت را اندازه کنید. و در قابلمه را بگذارید تا بامیه ها هم بپزند. ۱۱ – زمانی که بامیه ها پخته شدند و آب خورشت غلظت مناسب را به دست آورد ، خورشت بامیه آماده سرو کردن می باشد. خواص بامیه : ۱ – درمان دیابت ۲ – جلوگیری و درمان پوکی استخوان ۳ – کاهش فشار خون ۴ – درمان یبوست ۵ – کمک به دفع سموم بدن و تقویت سیستم گوارشی بدن ۶ – جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی ۷ – پاکسازی خون و درمان کم خونی در طرز تهیه خورشت بامیه اگر احساس کردید خورشت نیاز به چاشنی و ترشی بیشتری دارد می توانید مقداری آب لیمو ترش اضافه کنید. در پخت انواع خورشت دقت کنید که آبلیمو و آبغوره را با هم استفاده نکنید چرا که طعم ناخوشایندی در اثر پخت ایجاد می کند. می توانید خورشت بامیه را با پلو و مخلفات نوش جان کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...