سوپ ها انواع متفاوتی دارند و با مواد غذایی گوناگونی نظیر آب و سبزیجات و گوشت و ادویه و نمک و روغن پخته می شوند. سوپ کدو حلوایی یکی از پیش غذاهای مقوی و لذیذ است که طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در منزل به راحتی امکان پذیر می باشد. سوپ قارچ و سوپ تره فرنگی و سوپ کدو حلوایی از انواع سوپ های مقوی و سالم هستند که با سبزیجات مختلف تهیه می شوند و شما می توانید از این سوپ ها در وعده شام یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. مواد لازم کدو حلوایی خرد شده : ۱ لیوان پیاز : ۱ عدد هویج خرد شده : ۱/۲ لیوان سیر : ۲ حبه جعفری : ۲شاخه بلغور جو : ۱ استکان آب مرغ و یا آب گوشت : به میزان لازم جوز هندی و زنجبیل : به میزان کم نمک : به میزان لازم فلفل و زردچوبه : به میزان لازم خامه به میزان لازم طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در مرحله اول طرز تهیه سوپ کدو حلوایی ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در درون تابه ای مناسب با مقداری روغن سیر و پیاز خرد شده را تفت دهید سپس هویج و کدو حلوایی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به مدت چند مخلوط سبزیجات را تفت دهید. در مرحله بعدی روش پخت سوپ کدو حلوایی آب مرغ و یا آب گوشت را به همراه بلغور شسته شده به مخلوط سبزیجات سوپ اضافه کنید و جعفری خرد شده نیز به مواد سوپ اضافه کنید سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا سبزیجات و مواد سوپ بر روی حرارت ملایم گاز به خوبی پخته شوند. بعد از پخته شدن سبزیجات, مواد را سوپ را در درون مخلوط کردن بریزید تا به صورت پوره در آیند. سپس ادویه ها را به مواد پوره سوپ اضافه کنید و پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و قابلمه را دوباره به مدت چند دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید. مقداری از سوپ را در درون ظرفی مناسب با خامه مخلوط کنید و سپس مخلوط سوپ و خامه را به مابقی سوپ اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید در این مرحله سوپ کدو حلوایی آماده سرو می شود. سوپ از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که از زمان های گذشته تا به امروز پخته می شود. طرز تهیه سوپ کدو حلوایی را با ساده ترین روش در این مطلب آموزشی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم از پخت این سوپ در منزل نهایت لذت را ببرید. براش مشاهده آموزش پخت انواع سوپ های مختلف به بخش انواع آش و سوپ مجله آرگا مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...