دسر جدید بارِ لیمویی

یکی از جذابیت‌های یک مهمانی خوب سرو یک دسر لذیذ است. گاهی اوقات یک دسر ساده و متفاوت بیشتر در ذهن مهمانان باقی می‌ماند تا غذاهای رنگارنگ. اگر از طرفداران دسرهای متنوع هستید امروز با ما همراه باشید و طرز تهیه دسر جدید بارِ لیمویی را بخوانید.

اگر دلتان یک دسر لذیذ و کم‌چرب و بدون خامه می‌خواهد، حتماً یکبار دسر جدید بارِ لیمویی (Lemon Bars) را امتحان کنید.

این دسر چون با رنده پوست لیمو و آب‌لیمو تهیه می‌شود طعم و عطر خوشایندی دارد.

مواد لازم برای تهیه دسر جدید بارِ لیمویی

مواد لایه کیکی دسر

  • آرد: دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
  • شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • نمک: یک‌دوم قاشق چایخوری (۳ گرم)
  • کره خرد‌شده: یک پیمانه (۲۲۶ گرم) (کره را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید)

مواد کرم روی دسر

  • شکر: یک و نیم پیمانه (۳۰۰ گرم)
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه (۳۲ گرم)
  • تخم‌مرغ: چهار عدد
  • پوست لیمو رنده‌شده: دو قاشق چایخوری (۱۲ گرم) (رنده لایه بیرونی پوست چهار لیموی متوسط)
  • آب‌لیموی تازه: سه‌چهارم پیمانه (۱۶۰ گرم)
  • پودر شکر یا قند: به مقدار لازم برای روی دسر

دسر جدید بارِ لیمویی

طرز تهیه دسر جدید بارِ لیمویی

این دسر نوعی کیک است که روی آن کرم نرم و لطیفی اضافه و با آن پخته می‌شود.
ابتدا پایه کیکی دسر را آماده می‌کنیم.

آرد، شکر و نمک را در کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا برش‌های کره را در آرد بریزید و با مخلوط‌کن مخصوص یا پشت چنگال آرام‌آرام کره را در آرد له کنید تا با آرد مخلوط شود. حالا که مخلوط آرد و کره شما حالت خمیر پیدا کرده است آن را با دست ورز دهید تا یکدست شود.

 

 

قالب مستطیلی ۲۳ در ۳۳ سانتی‌متری انتخاب کنید. قالب را با کمی کره چرب کنید و کاغذ روغنی در آن پهن کنید. ابعاد کاغذ روغنی طوری باشد که دیواره‌های قالب را هم بگیرید.

حالا خمیر را در قالب بریزید و با فشار دست آرام‌آرام کف قالب پهن کنید. با پشت قاشق سطح خمیر را صاف کنید. حالا قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. تا پایه کیکی دسر شما طلایی شود.

قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید کیک شما کمی خنک شود.

در این فاصله کرم روی دسر بارِ لیمویی را آماده کنید.

شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه و با همزن دستی با آرد و شکر کاملاً مخلوط کنید.

در این مرحله رنده پوست لیمو و بعد آب لیمو را اضافه و کاملا مخلوط کنید تا کرمی یکدست ایجاد شود.

🔔نکته: فقط لایۀ بیرونی و زرد پوست لیمو را رنده کنید.

حالا این کرم را روی لایه کیکی دسر بریزید و قالب را دوباره به مدت ۲۰ دقیقه در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از ۲۰ دقیقه قالب را بیرون بیاروید و اجازه دهید دسر شما در حد دمای اتاق خنک شود. با نوک چاقو لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید. حالا با کمک لبه‌های کاغذ روغنی کیک را از قالب بیرون بیاروید.

با الک روی سطح دسر پودر شکر یا پودر قند بپاشید. دسر را به‌صورت مستطیل یا مربع برش بزنید و سرو کنید.

دسر جدید بارِ لیمویی

 

منبع : برگرفته از وب سایت روزچین بخش دسر و پیش غذا روزچین

  • رول کدوتنبل دارچینی دسری ویژۀ منوی مهمانی

    تهیۀ غذا برای مهمانی‌ها و جشن‌ها کمی دشوار است. درست‌کردن غذایی که خوشمزه و مورد‌پسند همه …
  • دسرها؛ طرز تهیۀ دسر توت‌فرنگی

    با فرارسیدن فصل بهار و گرم‌شدن تدریجی هوا، بازار نوشیدنی‌ها و دسرهای سرد پر‌رونق می‌شود. ت…
  • روش خوردن آناناس

    آناناس میوه‌ای استوایی است که ریشه آن در جنوب برزیل و پاراگوئه است. این میوه خوشمزه، سرشار…
نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *