میگو یکی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین غذاهای دریایی است. روش تمیزکردن و پختن میگو، در طعم نهایی آن نقش بسزایی دارد. به همین دلیل ممکن است خیلی از افرادی که میگوی یک سرآشپز حرفهای را نخوردهاند، دل خوشی از طعم آن نداشته باشند. اما امروز سرآشپز روزچین قصد دارد با یک دستور فوقالعاده، طرز تهیه لقمه میگو را به شما آموزش دهد. این لقمه خوشمزه را میتوانید بهعنوان یک فینگر فود در منوی مهمانی قرار دهید یا بهعنوان یک شام سبک میل کنید. در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه لقمه میگو خمیر یوفکا: یک بسته مستطیلی میگو: یک کاسه متوسط روغن زیتون: به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به میزان کافی فلفل چیلی: یک قاشق چایخوری لیموی تازه: دو عدد متوسط خامه:یک پیمانه گیاه شابانک: به مقدار لازم نحوه پاککردن میگو برای تهیه این لقمۀ خوشمزه، در مرحلۀ اول باید میگوها را شسته و تمیز کنید. نکتۀ مهمی که در این مورد وجود دارد، جداکردن رگهاست. برای این کار یک چاقو و یک قیچی کنار دستتان داشته باشید. نوک قیچی را از قسمت سر میگو زیر پوست آن انداخته تا دم میگو برش دهید. حالا از قسمتهای بریدهشدۀ پوست میگو را جدا کنید. در تیغۀ پشت میگو، رگ سیاهی وجود دارد که حتماً باید بیرون آورده شود؛ زیرا سبب ایجاد بوی بد در میگو میشود. برای جداکردن این رگ، در قسمت پشت میگو یک برش سطحی ایجاد کنید. حالا لبههای شیار را به عقب بکشید تا رگ سیاه نمایان شود. حالا رگ را جدا کنید. البته این رگ در همۀ میگوها وجود ندارد و اگر بعد از باز کردن پشت میگو، رگ سیاه را ندیدید، تعجب نکنید. بعد از جداکردن رگ، میگوها را آب کشیده و در سبد بریزید. طرز تهیه لقمه میگو با دستورالعمل ویژه خمیر یوفکا را از وسط نصف کنید تا بهصورت قطعههای مربعی درآید. حالا سطح خمیرها را با فرچه به روغن زیتون آغشته کنید. برای ادامه کار به یک قالب مافین با سایز کوچک احتیاج دارید. خمیرهای یوفکا را بهآرامی مطابق ویدئو درون قالب بچینید و برای ده دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا فرم بگیرد. حالا بهسراغ میگوهای شستهشده بروید. آنها درون یک ظرف گود ریخته و مقداری پوست لیمو روی آن رنده کنید. در مرحلۀ بعد، نمک، فلفل سیاه تازه و فلفل چیلی را اضافه کنید. میگوها را به روغن زیتون آغشته کرده و خوب هم بزنید تا تمام ادویه به خورد آن رود. حالا میگوهای را درون سینی فر قرار داده و برای پانزده دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. مرحلۀ آخر تهیه لقمه میگو، تهیه سس مخصوص آن است. برای این کار یک پیمانه خامه را با مقدار دلخواه آب لیموی تازه مخلوط کنید. در مرحلۀ آخر کار، میگوی گریلشده را درون خمیر فرم گرفته قرار داده و مطابق ویدئو با سس مخصوص و گیاه شابانک تزئین کنید. برای این کار همچنین میتوانید از سبزیجات معطر مورد علاقه خودتان نظیر مرزه یا ترخون استفاده کنید. نوش جان😊 منبع: inspiredtaste منبع : برگرفته از وب سایت روزچین بخش تغذیه سالم روزچین
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...