مواد لازم جهت تهیه سوپ عدس: ۱/۸ قاشق مرباخوری جوش شیرین روغن ۵ قاشق سوپ خوری آرد ۲ قاشق سوپ خوری ۳۰۰ گرم عدس آب گوشت یا مرغ یا سبزی ۸ پیمانه پیاز ریز شده ۲ قاشق سوپ خوری نان چند برش نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه سوپ عدس: از ۲۴ساعت قبل عدس را در آب و جوش شیرین خیس میکنیم در زمان درست کردن سوپ آب عدس را خالی می کنیم وآب تازه روی آن میریزیم و میگذاریم تا بپزد. سپس عدس پخته را از الک رد می کنیم و همزمان آرد را در روغن سرخ می کنیم و با پیاز که قبلا سرخ کرده ایم مخلوط می کنیم آب سبزی یا گوشت را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا جوش بزند پوره عدس و نمک وفلفل را اضافه می کنیم تا به مدت نیم ساعت بپزد . می توانیم در انتها نان سرخ شده به آن اضافه نماییم. منبع : برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی مجله کوروش
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...