کیک شکلاتی خیس از انواع کیک های خوشمزه و نرم است که دارای طعمی خوشایند است و شما می توانید این نوع کیک را در منزل برای مناسبت های خاص بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه کیک شکلاتی از آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک و تخم مرغ و شیر و روغن مایع و وانیل و آب جوش استفاده می شود همچنین برای تهیه کرم کاکائویی این نوع کیک از کره و پودر قند و پودر کاکائو و شیر و وانیل می توانید استفاده کنید.

کیک کاکائویی و کیک شکلاتی و کیک خیس و کیک شکلاتی خیس از انواع کیک های خوشمزه هستند و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم این نوع کیک ها خوشش نیاید بنابراین بهتر است کدبانوهایی که به پخت انواع کیک در منزل علاقه مند هستند از تهیه این نوع کیک ها غافل نشوند.

کیک شکلاتی خیس

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس

  • آرد : ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • کاکائو : ۳/۴ پیمانه
  • شکر : دو پیمانه
  • جوش شیرین : ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : دو عدد
  • شیر : یک پیمانه
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • آب جوش : یک پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم کاکائویی

  • کره : یک پیمانه
  • پودر کاکائو : ۱٫۵ پیمانه
  • پودر قند : دو پیمانه
  • شیر : ۲/۳ پیمانه
  • وانیل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس در منزل

برای طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس آرد را درون ظرفی بزرگ الک کنید و شکر و پودر کاکائو و جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل و نمک را به آرد اضافه کنید و همه مواد خشک را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

مخلوط آرد و پودر کاکائو و نمک و شکر
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک شکلاتی خیس تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید سپس شیر و روغن را به مواد خشک بیافزایید و مایه کیک را با کمک دور متوسط همزن به مدت دو دقیقه هم بزنید و در حین هم زدن مایع کیک یک پیمانه آب جوش به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی خیس کف دو قالب گرد و متوسط را با کمک کره به خوبی چرب کنید و مایه کیک را به صورت مساوی درون قالب های کیک بریزید توجه داشته باشید که مایه کیک باید نصف هر کدام از قالب ها را پر کند تا جا برای پف کردن کیک نیز وجود داشته باشد سپس قالب های کیک را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید تا کیک ها به خوبی پخته شوند.

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس
برای تهیه کرم کاکائویی ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک دور تند همزن کره را به مدت دو دقیقه هم بزنید تا حالت کرم مانندی پیدا کند سپس نصف پودر قند و پودر کاکائو و شیر را به کره اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید و وانیل را به مواد کرم کاکائویی اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با وانیل ترکیب شوند سپس باقی مانده پودر قند و شیر و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا کرم کاکائو یکدست شود.
در مرحله آخر طرز تهیه کیک شکلاتی خیس بعد از مدت زمان ذکر شده کیک های پخته شده را از درون فر بیرون آورید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک ها سرد شوند سپس آن ها را از قالب کیک خارج کنید و هر کدام از کیک ها را از وسط برش بزنید.

کیک شکلاتی خیس

روی لایه زیری کیک ها کرم کاکائویی را بمالید و یک لایه کیک را روی آن قرار دهید و برای دو برش باقی مانده نیز این روش را تکرار کنید و در مرحله آخر روی سطح کیک و دور تا دور کیک را به صورت یکدست کرم کاکائو بمالید و سطح کرم را با کمک لیسک صاف کنید و کرم باقی مانده را درون قیف بریزید و دور تا دور کیک را شکوفه های ریز بزنید و کیک شکلاتی را تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه کیک شکلاتی خیس برای تزیین کیک از روش های تزیین کیک شکلاتی استفاده کنید.

دستور پخت کیک شکلاتی خیس تزیین کیک شکلاتی خیس کیک شکلاتی

در این مطلب با طرز تهیه کیک شکلاتی خیس آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه و بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *