امروز می خواهیم شما همراهان محترم را با طرز تهیه مربای سیب و هویج آشنا کنیم که بتوانید آن را با عطر و طعم متفاوت در کنار خانواده تان تجربه کنید و از آن لذت ببرید و از پخت آن نهایت استفاده را ببرید . مربای هویج و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. مربا سیب هویج به خاطر دارا بودن ویتامین برای بدن بسیار مفید است و نیز طعم بسیار خوبی را داراست .

آماده کردن مربای سیب و هویج

مواد لازم :

  • هویج : ۲ کیلو
  • سیب : نیم کیلو
  • شکر :۲ کیلو
  • خلال بادام و پسته : ۳ قاشق غذا خوری
  • هل سابیده و کوبیده شده : ۱ قاشق چای خوری
  • آب : ۲ لیوان
  • گلاب : ۱ سوم پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده : مقداری

طرز تهیه مربای سیب و هویج :

ابتدا برای تهیه مربای سیب و هویج که از ۲ نوع میوه مختلف تهیه می شود باید در نظر گرفت که این ۲ نوع میوه در کنار هم مزه خوب و عالی و طعمی دلنشین به مربای ما میدهد . ابتدا برای درست کردن این مربای خوشمزه هویج را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال درشت در می آوریم .

درست کردن مربا سیب و هویج

البته رنده کردن با رنده درشت یا ریز بستگی به سلیقه و نظر شما دارد . سپس هویج را در ظرفی ریخته و سیب های رنده شده و آب را به آن می افزاییم. و همچنین میتوانید شهد مربا را مانند نمونه به صورت مخلوط شکر و آب جدا گانه بجوشانیم. بعد از رقیق شدن مواد را اضافه کنیم.

طرز تهیه مربای سیب و هویج

در مرحله بعدی طرز تهیه مربای سیب و هویج, ظرفمان را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .

پخت مربای سیب و هویج

شکر را به موادمان که بر روی شعله قرار دادیم اضافه می کنیم و سپس کفی که در روی مربای ما به وجود می آید را بر می داریم و هل را برای معطر شدن به آن اضافه کرده و خوب که مربای ما جوشید و جا افتاد از آخر به آن گلاب و پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را اضافه می کنیم .

درست کردن مربای سیب و هویجتهیه مربا سیب و هویج

در این آموزش با طریقه درست کردن مربای سیب و هویج آشنا شدید. به علاقه مندان به هنر آشپزی پیشنهاد می کنیم مربای سیب و هویج را در منزلتان درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید .

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *