آش دندونی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مراسم سنتی برای دندان در آوردن نوزاد تهیه می شود. طرز تهیه این آش در منزل بسیار آسان است ولی نیاز به مدت زمان زیادی دارد تا به خوبی جا بیفتد در این مطلب طرز تهیه آش دندونی را به شما دوستان عزیز و گرامی آموزش می دهیم. طرز تهیه آش دندونی آش دندونی را می توان همراه با گوشت گوسفند نیز طبخ کرد در این مجموعه ما روش رایج طرز تهیه آش دندونی بدون استفاده از گوشت گوسفند را قرار داده ایم. مواد لازم نخود : ۱ پیمانه عدس : ۱ پیمانه لوبیا سفید : ۱ پیمانه آب گوشت : به مقدار لازم گندم پوست کنده : ۲ پیمانه پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذاخوری لوبیا قرمز : ۱ پیمانه لوبیا چیتی : ۱ پیمانه نمک : به میزان لازم فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان لازم روش طبخ آش دندونی در مرحله اول طرز تهیه آش دندونی ابتدا حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شوند و مقداری نرم شوند. در قابلمه ای مناسب حبوبات را به همراه گندم با مقداری آب قرار دهید تا به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه حبوبات و گندم نیم پز شدند آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حبوبات و گندم به خوبی پخته شوند و لعاب دهند. آش دندونی را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از اینکه آش به خوبی لعاب دار شد پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش به همراه پیاز داغ حدود ۴۵ دقیقه دیگر نیز بپزد. نکاتی برای طبخ آش دندونی از آب قلم گوسفند و گاو برای خوش طعم کردن آش می توانید استفاده کنید. در طرز تهیه آش دندونی از سبزی استفاده نمی شود ولی شما برای تزیین آش می توانید از نعنا داغ استفاده کنید. از بلغور گندم هم می توانید در این آش استفاده کنید. حتما آش را مرتب هم بزنید. می توانید برای خوش طعم کردن آش دندونی پیاز مورد استفاده در آن را به همراه کره یا روغن سرخ کنید و زردچوبه را حتما در درون روغن و پیاز به خوبی تفت دهید. بعد از اینکه آش به خوبی پخته شد آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با روش مناسبی آش را تزیین کنید. آش دندونی را برای مجالس مهمانی دندونی نیز طبخ می کنند. برای مشاهده آموزش انواع آش کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...