اگه جز اون دسته از افرادی هستین که غذاهای دریایی رو دوست دارین حتما از این میگو پلو خوشتون میاد و اگرم جز دسته ای هستین که غذاهای دریایی رو به خاطر بویی که ممکنه داشته باشن دوست ندارین به نظرم بد نیست این میگو پلو رو امتحان کنین چون میگوهاش حسابی با سیر و پیاز و زعفرون مزه دار شدن و مطمئن باشین این غذا حسابی بهتون میچسبه… میگو پلو مواد لازم برای تهیه میگو پلو ۳۰۰ گرم میگو ۲ پیمانه برنج خام ۶ الی ۷ قاشق سبزی پلویی خورد شده ۱ عدد پیاز ۵ الی ۶ حبه سیر متوسط زعفران دم کرده به مقدار لازم فلفل قرمز به مقدار لازم نمک و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه میگو پلو مراحل تهیه میگو پلو ابتدا پیاز رو نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم. تفت دادن پیاز وقتی پیاز کمی نرم شد سیر خورد شده و زرچوبه هم اضافه میکنیم. اضافه کردن سیر و زرچوبه مواد رو با هم تفت میدیم تا نرم بشن و بعد میگوها رو اضافه میکنیم. نباید بذاریم تا سیر و پیاز سرخ بشن چون بعد از اضافه شدن میگو ها هم باز قراره تفت داده بشن و ممکنه بسوزن. اضافه کردن میگو حالا به میگو ها زعفرون و فلفل قرمز هم اضافه میکنیم مقدار فلفل به این بستگی داره که چقدر غذاهای تند رو بپسندین ولی من بهتون تندش رو پیشنهاد میکنم. اضافه کردن زرچوبه و فلفل قرمز میگو و مابقی مواد رو با هم تفت میدیم تا میگوها خودشون رو جمع کنن و بپزن و کمی هم سرخ بشن حالا مایه میگو پلو ما حاضره. پختن میگو برنج رو آبکش میکنیم و داخل یه کاسه برنج، سبزی و مایه میگو رو با هم مخلوط میکنیم بهتره برای مخلوط کردن مواد همه مواد رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. حالا مخلوط پلو و میگو رو برای مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم میذاریم. مخلوط کردن مواد حالا میگو پلو خوش طعم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان میگو پلو منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...