کیک بادام خیس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) یکی از دسرهای رویایی است که من واقعا آن را دوست دارم. این یک کیک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام پوشیده شده و یک سس کارامل که روی آن ریخته شده آن را کامل میکند. اوه چقدر وسوسه انگیز است! من عاشق این هستم که چیزی متفاوت در کیکی که حالت عادی درست میکنم، وجود داشته باشد. حتی اگر کیک بدون تزئین باشد و این کیک تنها یک کیک یک لایه است اما باز هم خوشمزه است. کیک بادام سرشار از طعم و مزههای غنی و متفاوت است. من چنین ترکیبی از چند نوع ماده را دوست دارم که با سس کارامل غلیظ و بادامهای پرک شده تزئین شده است. کیک بادام با سس کارامل و بادام پرک شده مواد لازم برای تهیه کیک بادام ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نرم شده ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید ۱/۲ (۱۲۰ میلی لیتر) کارامل غلیظ شیری (dulce de leche) ۳ عدد تخم مرغ بزرگ ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر) شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۸ گرم) آرد همه کاره ۱/۲ پیمانه (۴۸ گرم) آرد بادام ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱ پیمانه (۱۱۰ گرم) بادام پرک شده، کمی تست شده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا سس کارامل ۱ پیمانه شکر سفید (۲۰۰ گرم) ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) آب ۱/۲ پیمانه خامه غلیظ ۴ قاشق غذاخوری (۵۷ گرم) کره بدون نمک ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل طرز تهیه کیک بادام فر را از قبل با حرارت ۳۳۵ درجه فارنهایت یا (۱۶۸ درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک قالب گرد را با کره چرب کنید، ته آن را یک کاغذ مخصوص فر بگذارید و کاغذ را کرهای کنید. در کاسه همزن ثابت قطعه همزن را بگذارید، کره، شکر و کارامل غلیظ را روی سرعت بالا تا زمانی که پف و صاف شود هم بزنید. تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کنید و روی سرعت بالا هم بزنید تا زمانی که خامهای شود، به آرامی با شیر بهم بزنید (مخلوط ممکن است یکدست به نظر نیاید اما خوب است). در یک کاسه مخلوط متوسط آرد، آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را الک کنید و به ارامی به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا حدی که فقط ترکیب شود. خمیر را درون قالب ریخته و با قاشق یا لیسک سطح آن را صاف کنید. در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید، لبهها را باید تست کنید اما مرکز آن به آرامی پخته و دیرتر میپزد. در عین حال سس کارامل را آماده کنید. برای تهیه سس کارامل در یک ماهیتابه سس (کف ماهیتابه نباید تیره باشد بنابراین شما میتوانید سایه کارامل را ببینید)، شکر را گرم کنید، نمک و آب را روی حرارت متوسط به بالا در حال هم زدن اضافه کنید تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد تا زمانی که رنگ کهربایی تیره بگیرد، با دقت محلول را دورانی هم بزنید (این کار طول میکشد، بنابراین صبور باشید). میتوانید دستور سس کارامل نمکی را در همین سایت ببینید. اولین بار که حباب زد و بخار کرد یک سایه روشن دارد، سپس به حباب زدن ادامه خواهد داد، اما حبابها کوچکتر خواهند شد و به آرامی به رنگ زرد در خواهد آمد، سپس نارنجی، بعدا یک نارنجی قرمز تیره خواهد شد و این چیزی است که شما به دنبال آن هستید. وقتی که به رنگ کهربایی تیره رسید، فورا کره را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که کره ذوب شده باشد سپس فورا از گرما بردارید. با دقت خامه را در آن بریزید و فورا با همزن دستی هم بزنید تا ترکیب شود (حباب خواهد زد). به هم بزنید تا زمانی که مخلوط صاف شود سپس آن را در یک کاسه یا شیشه بریزید بنابراین دیگر پختن ادامه نخواهد یافت. کیک را بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه از فر بردارید سپس با خلال دندان به آرامی سوراخ کنید. به آرامی و به طور مساوی سس کارامل را روی کیک بریزید (چند قاشق غذاخوری را قبل از سرو نگه دارید تا روی آن بریزید). روی آن را بادام بپاشید. کیک را به فر برگردانید و بپزید تا زمانی که تمام آن بپزد، حدود ۱۵ دقیقه یا بیشتر. کیک را از فر بردارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه ثابت بماند سپس یک چاقو را اطراف لبههای کیک بزنید تا برداشته شود و از قالب گرد جدا کنید. روی آن را نمک دریا بپاشید، گرم سرو کنید یا به طور کامل خنک کنید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید. ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy
کیک بادام خیس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) یکی از دسرهای رویایی است که من واقعا آن را دوست دارم. این یک کیک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام پوشیده شده و یک سس کارامل که روی آن ریخته شده آن را کامل میکند. اوه چقدر وسوسه انگیز است! من عاشق این هستم که چیزی متفاوت در کیکی که حالت عادی درست میکنم، وجود داشته باشد. حتی اگر کیک بدون تزئین باشد و این کیک تنها یک کیک یک لایه است اما باز هم خوشمزه است. کیک بادام سرشار از طعم و مزههای غنی و متفاوت است. من چنین ترکیبی از چند نوع ماده را دوست دارم که با سس کارامل غلیظ و بادامهای پرک شده تزئین شده است. کیک بادام با سس کارامل و بادام پرک شده مواد لازم برای تهیه کیک بادام ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نرم شده ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید ۱/۲ (۱۲۰ میلی لیتر) کارامل غلیظ شیری (dulce de leche) ۳ عدد تخم مرغ بزرگ ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر) شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۸ گرم) آرد همه کاره ۱/۲ پیمانه (۴۸ گرم) آرد بادام ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱ پیمانه (۱۱۰ گرم) بادام پرک شده، کمی تست شده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا سس کارامل ۱ پیمانه شکر سفید (۲۰۰ گرم) ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) آب ۱/۲ پیمانه خامه غلیظ ۴ قاشق غذاخوری (۵۷ گرم) کره بدون نمک ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل طرز تهیه کیک بادام فر را از قبل با حرارت ۳۳۵ درجه فارنهایت یا (۱۶۸ درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک قالب گرد را با کره چرب کنید، ته آن را یک کاغذ مخصوص فر بگذارید و کاغذ را کرهای کنید. در کاسه همزن ثابت قطعه همزن را بگذارید، کره، شکر و کارامل غلیظ را روی سرعت بالا تا زمانی که پف و صاف شود هم بزنید. تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کنید و روی سرعت بالا هم بزنید تا زمانی که خامهای شود، به آرامی با شیر بهم بزنید (مخلوط ممکن است یکدست به نظر نیاید اما خوب است). در یک کاسه مخلوط متوسط آرد، آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را الک کنید و به ارامی به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا حدی که فقط ترکیب شود. خمیر را درون قالب ریخته و با قاشق یا لیسک سطح آن را صاف کنید. در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید، لبهها را باید تست کنید اما مرکز آن به آرامی پخته و دیرتر میپزد. در عین حال سس کارامل را آماده کنید. برای تهیه سس کارامل در یک ماهیتابه سس (کف ماهیتابه نباید تیره باشد بنابراین شما میتوانید سایه کارامل را ببینید)، شکر را گرم کنید، نمک و آب را روی حرارت متوسط به بالا در حال هم زدن اضافه کنید تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد تا زمانی که رنگ کهربایی تیره بگیرد، با دقت محلول را دورانی هم بزنید (این کار طول میکشد، بنابراین صبور باشید). میتوانید دستور سس کارامل نمکی را در همین سایت ببینید. اولین بار که حباب زد و بخار کرد یک سایه روشن دارد، سپس به حباب زدن ادامه خواهد داد، اما حبابها کوچکتر خواهند شد و به آرامی به رنگ زرد در خواهد آمد، سپس نارنجی، بعدا یک نارنجی قرمز تیره خواهد شد و این چیزی است که شما به دنبال آن هستید. وقتی که به رنگ کهربایی تیره رسید، فورا کره را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که کره ذوب شده باشد سپس فورا از گرما بردارید. با دقت خامه را در آن بریزید و فورا با همزن دستی هم بزنید تا ترکیب شود (حباب خواهد زد). به هم بزنید تا زمانی که مخلوط صاف شود سپس آن را در یک کاسه یا شیشه بریزید بنابراین دیگر پختن ادامه نخواهد یافت. کیک را بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه از فر بردارید سپس با خلال دندان به آرامی سوراخ کنید. به آرامی و به طور مساوی سس کارامل را روی کیک بریزید (چند قاشق غذاخوری را قبل از سرو نگه دارید تا روی آن بریزید). روی آن را بادام بپاشید. کیک را به فر برگردانید و بپزید تا زمانی که تمام آن بپزد، حدود ۱۵ دقیقه یا بیشتر. کیک را از فر بردارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه ثابت بماند سپس یک چاقو را اطراف لبههای کیک بزنید تا برداشته شود و از قالب گرد جدا کنید. روی آن را نمک دریا بپاشید، گرم سرو کنید یا به طور کامل خنک کنید و در یک ظرف دردار نگهداری کنید. ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: cookingclassy
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...