این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن میباشد و بسیار خوشمزه است. همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه برای سه نفر آسان ارزش تغذیهای: ۶۹۶ کیلوکالری ۴۰ گرم چربی ۷۴ گرم کربوهیدرات ۰ گرم شکر ۵ گرم فیبر ۱۷ گرم پروتئین ۷ گرم نمک مواد لازم: برای پستوی گردو: ۲۵ گرم گردو ۲ حبه سیر له شده پوست رنده شده یک لیموی بزرگ ۲۵ گرم جعفری تازه چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر برای پاستا: دو عدد پیار کوچک خرد شده یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر پاستای بدون گلوتن ۵۰ پنیر پارمسان گیاهی طرز تهیه: ۱.ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید. ۲.حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید. ۳.در این میان، پاستا را بپزید. پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما میتوانید با پنیر اضافی سرو کنید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...