پاستا بدون گلوتن

این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن می‌باشد و بسیار خوشمزه است.

همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن

  • زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
  • برای سه نفر
  • آسان

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۶۹۶ کیلوکالری
  • ۴۰ گرم چربی
  • ۷۴ گرم کربوهیدرات
  • ۰ گرم شکر
  • ۵ گرم فیبر
  • ۱۷ گرم پروتئین
  • ۷ گرم نمک

مواد لازم:

برای پستوی گردو:

  • ۲۵ گرم گردو
  • ۲ حبه سیر له شده
  • پوست رنده شده یک لیموی بزرگ
  • ۲۵ گرم جعفری تازه
  • چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

برای پاستا:

  • دو عدد پیار کوچک خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • پاستای بدون گلوتن
  • ۵۰ پنیر پارمسان گیاهی

طرز تهیه:

۱.ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.

۲.حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.

۳.در این میان، پاستا را بپزید.

  1. پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما می‌توانید با پنیر اضافی سرو کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

یک دیدگاه

  1. پر دردی

    آوریل 25, 2019 در 6:43 ق.ظ

    عالی قشنگ بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *