نماد سایت سیماکوک

پاستا به همراه ترکیب فلفل با پستوی لیمو و گردو

پاستا بدون گلوتن

این غذا یکی از غذاهای اصلی است که بدون گلوتن می‌باشد و بسیار خوشمزه است.

همچنین بخوانید: آشپزی بدون گلوتن

ارزش تغذیه‌ای:

مواد لازم:

برای پستوی گردو:

برای پاستا:

طرز تهیه:

۱.ابتدا باید پستو را آماده کنید. برای اینکار، گردو، سیر، پوست لیمو را در یک غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا خرد شود ترکیب نمایید. سپس جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید.

۲.حالا یک ظرف مناسب برای گریل کردن پیدا کنید. آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بدان بیفزایید. به مدت شش الی هشت دقیقه گریل کنید.

۳.در این میان، پاستا را بپزید.

  1. پاستا را آب بکشید، پستو و پیاز را روی آن بریزید. به مدت چند دقیقه هم بزنید و سپس پنیر را اضافه کنید. شما می‌توانید با پنیر اضافی سرو کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل