زمانی که در مورد ویتامین C فکر میکنید حتما اولین چیزی که به ذهنتان خطور میکند پرتقال است. اما مواد غذایی دیگری نیز میتوان پیدا کرد که سرشار از ویتامین C باشد. در این مقاله قصد داریم به معرفی این مواد بپردازیم. توت فرنگی: توت فرنگی حاوی ۸۵ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده منگنز نیز دارد که به پایدار و ثابت بودن قند خون کمک میکند. فقط مطمئن شوید که توت فرنگی ارگانیک و طبیعی خریداری میکنید. آناناس: آناناس حاوی ۷۹ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. بر خلاف سایر میوهها، آناناس حاوی مقادیر قابل توجهی از آنزیم بروملین است که به هضم پروتئین کمک میکند. کلم قمری: کلم قمری حاوی ۸۴ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده همچنین دارای خواص ضد سرطانی است. شما میتوانید از کلم قمری در نودلها استفاده کنید یا از آن در تهیه آش استفاده کنید. انبه: انبه شیرین و آبدار حاوی ۱۲۲ میلی گرم از ویتامین C به ازای هر پیمانه است. این میوه همچنین منبع عالی از زیگزانتین است که یک آنتی اکسیدان قوی برای کمک به سلامت چشم است و آن را از اسیب اشعههای مضر نور خورشید حفظ میکند. شما میتوانید از این میوه خوشمزه در اسموتیهای خود استفاده کنید. کلم بروکسل: کلم بروکسل حاوی ۷۵ میلی گرم از ویتامین C به همراه مواد مغذی مبارزه کننده با سرطان است. کیوی: تنها دو عدد از کیویهای خوشمزه حاوی ۱۲۸ میلی گرم از ویتامین C است. تحقیقات انجام شده نشان میدهد که کیوی به خواب مناسب و خوب کمک میکند و کیفیت آن را بهبود میبخشد. این کار به خاطر سطح بالای سروتونین در این ماده است که نقش آغاز کنندگی خواب را دارد. پاپایا: همانند آناناس و انبه، پاپایا نیز دارای ویتامین C بالایی است. یک عدد پاپایای کوچک تقریبا ۹۵ میلی گرم ویتامین C دارد. این ماده همچنین حاوی آنزیم پاپائین است که به کاهش التهاب کمک میکند. فلفل دلمهای: همه فلفل دلمهایها حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C هستند. مقدار ویتامین c در فلفل دلمهای سبز ۹۵ میلی گرم و در فلفل دلمهای زرد ۳۴۱ میلی گرم است. همچنین این ماده کالری بسیار کمی دارد. کلم بروکلی: یک پیمانه کلم بروکلی خام و خرد شده حاوی ۸۱ میلی گرم ویتامین C به همراه ویتامین K است که برای سلامت استخوانها و لخته شدن خون ضروری است. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...