زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۳۷ دقیقه کل زمان آماده سازی: ۱ ساعت و دو دقیقه برای ۶ نفر اطلاعات تغذیهای: ۳۰۷ کالری، ۱۱ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع، ۲ گرم فیبر، ۲۷ گرم پروتئین، ۲۳ گرم کربوهیدرات،۵۰۹ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن و ۳۲ میلی گرم کلسیم اگر بتوانید پاستای خود را از نوع سبوسدار انتخاب کنید غذای بسیار خوشمزه تری خواهید داشت. مواد لازم برای تهیه این غذا: سه عدد پیازچه خرد شده یک دوم پیمانه گشنیز درشت خرد شده سه قاشق غذاخوری روغن زیتون چهار حبه سیر خرد شده یک قاشق غذاخوری سرکه یک دوم قاشق چایخوری فلفل پاپریکای دودی یک قاشق چایخوری عسل یک قاشق چایخوری نمک یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه ۳۴۰ گرم سینه مرغ ۳۴۰ گرم ران مرغ بدون استخوان یک دوم پیمانه نخود فرنگی یک و یک دوم پیمانه پاستا یک چهارم پیمانه تربچه خرد شده طرز تهیه: ابتدا فر خود را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. یک سینی فر بزرگ بردارید و آن را با فویل بپوشانید. روی فویل روغن بزنید. سپس پیازچه، گشنیز، روغن ، سیر، سرکه، فلفل پاپریکا، عسل، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر در بیاید. دو سوم از خمیر آماده شده را روی مرغ بمالید و آن را داخل سینی فر بگذارید. به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و سرخ شود. سپس آن را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت ۵ دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود. یک ظرف بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید. اجازه دهید آب بجوشد. یک کاسه آب یخ آماده داشته باشید. نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه در آب جوش بریزید و سپس به آب یخ انتقال دهید. سپس پاستای خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. پاستا را آبکشی کنید و به سرعت با باقی مانده خمیر ترکیب نمایید. نخود فرنگیها را به کاسه اضافه کنید . شما میتوانید در مرحله نهایی تربچه را نیز اضافه کنید. پاستا را در درون ۶ کاسه بریزید و روی آن مرغ بریزید و سرو نمایید . نوش جان منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...