روشهای مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد و کباب کردن هم یکی از روشهای محبوب است، در این مقاله با طرز تهیه یک ماهی کبابی ویژه آشنا میشوید. زمان آماده سازی کلی: ۱۵ دقیقه برای ۶ نفر اطلاعات تغذیهای: ۲۶۱ کالری، ۱۴ گرم چربی،۱ گرم فیبر، ۳۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱۶۷ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۲۷ میلی گرم کلسیم شما میتوانید از ماهیهای دیگر نیز استفاده کنید ولی ماهی قزل آلا بهترین گزینه برای پخت این غذاست. مواد لازم: یک کیلو گرم ماهی قزل آلا دو قاشق چایخوری روغن کنجد یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک شده نمک و فلفل سیاه دو عد گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری ریحان یک قاشق چایخوری سیر خرد شده یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز لیموی تازه طرز تهیه: ابتدا گاز یا گریل خود را آماده کنید. هر دو طرف ماهی قزل آلا را با روغن کنجد چرب کنید. کمی رزماری ، نمک و فلفل روی آن بپاشید. روی آن لیمو بزنید. سپس به مدت ۴ الی ۶ دقیقه آن را کبابی کنید. گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، ریحان، سیر، زیره سبز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. حالا ماهی قزل آلای داغ را با سس آماده شده سرو کنید. نوش جان منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...