نماد سایت سیماکوک

ماهی قزل آلای کبابی با گوجه فرنگی و ریحان

ماهی کبابی

روش‌های مختلفی برای پخت ماهی وجود دارد و کباب کردن هم یکی از روش‌های محبوب است، در این مقاله با طرز تهیه یک ماهی کبابی ویژه آشنا می‌شوید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

۲۶۱ کالری، ۱۴ گرم چربی،۱ گرم فیبر، ۳۱ گرم پروتئین، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱۶۷ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن، ۲۷ میلی گرم کلسیم

شما می‌توانید از ماهی‌های دیگر نیز استفاده کنید ولی ماهی قزل آلا بهترین گزینه برای پخت این غذاست.

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. ابتدا گاز یا گریل خود را آماده کنید. هر دو طرف ماهی قزل آلا را با روغن کنجد چرب کنید. کمی رزماری ، نمک و فلفل روی آن بپاشید. روی آن لیمو بزنید. سپس به مدت ۴ الی ۶ دقیقه آن را کبابی کنید.
  2. گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه، ریحان، سیر، زیره سبز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
  3. حالا ماهی قزل آلای داغ را با سس آماده شده سرو کنید. نوش جان

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

خروج از نسخه موبایل