جوجه کباب از انواع غذا های خوشمزه و خوش طعم است که می توانید آن را با روش های مختلف در منزل تهیه کنید. جوجه کباب لبنانی یکی از انواع جوجه کباب های لذیذ است و در طرز تهیه جوجه کباب لبنانی از مرغ بدون استخوان و آبلیموی تازه و سیر و فلفل سیاه و نعنای خشک و پاپریکا و ماست و رب گوجه فرنگی استفاده می شود. غذاهای لبنانی با ذائقه ایرانی ها سازگار هستند. جوجه کباب به سبک لبنانی طعم بی نظیر و متفاوتی است و بهتر است این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم و عطر آن نهایت لذت را ببرید. مواد لازم گوشت مرغ بدون استخوان : ۱ کیلو آبلیموی تازه : ۱/۴ پیمانه سیر له شده : ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی : ۱/۴ پیمانه نمک : ۱٫۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه کوبیده : ۱/۲ قاشق چایخوری نعنای خشک : ۱ قاشق چایخوری فلفل بهار : ۱/۴ قاشق چایخوری رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری ماست با چربی معمولی : ۱/۴ پیمانه پاپریکا : ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه جوجه کباب لبنانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت کبابی خرد کنید سپس روغن را در درون تابه ای مناسبی بریزید و سیر له شده را در درون روغن به مدت ۱ دقیقه تفت دهید سپس فلفل سیاه و نعنای خشک و فلفل بهار و پاپریکا را به سیر اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر نیز مخلوط سیر و ادویه ها را تفت دهید سپس رب را به مواد اضافه نمایید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه کباب لبنانی تکه های مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید و سپس مخلوط سیر و ادویه ها را به همراه نمک و آبلیمو به تکه های مرغ اضافه کنید و ماست را نیز به تکه های مرغ بیافزایید و به مدت یک شب مرغ را مرینیت کنید ( مزه دار نمایید). بعد از مدت زمان ذکر شده می توانید تکه های مرغ را به هر روشی که دوست دارید کباب کنید. تکه های مرغ را می توانید به سیخ بکشید و بر روی زغال کباب کنید همچنین می توانید آن ها را به سیخ بکشید و در تابه گریل کنید و یا مثل جوجه کباب تابه ای تکه های مرغ را در تابه و بدون سیخ سرخ کنید و در نهایت روی آن ها سماق بپاشید. بعد از آماده شدن جوجه کباب لبنانی می توانید جوجه کباب ها را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک روش های تزیین جوجه کباب آن را تزیین کنید. امیدواریم از دستور پخت جوجه کباب لبنانی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کباب کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...